Hoe blijf jij jezelf

tijdens het opnemen

van een podcast?

Neem jij al eigen podcast afleveringen op voor je bedrijf, zodat jij met je afleveringen jouw luisteraars kan motiveren, inspireren en verder kan helpen met jouw vakgebied?

Twijfel je nog, ben je net begonnen of ben je al een tijdje bezig? Heb je er ooit over nagedacht over hoe je overkomt op de luisteraars? Jouw doelgroep, in dit geval de luisteraars, willen maar één ding en dat is dat je 'jezelf bent’ tijdens het inspreken van je podcast aflevering(en).

Als jij namelijk een rol speelt of niet 100% overtuigd bent over de inhoud van je nieuwe aflevering, hoe kunnen de luisteraars jou dan wel geloven? Zonder dat ze jou zien, kunnen ze dit wel uit je stem concluderen. Ze krijgen een onderbuik gevoel en zetten vervolgens jou nieuwe aflevering uit. Wellicht heb jij met veel inspanning en vol goede moed de aflevering opgenomen en word hij binnen een paar minuten uitgezet. Dat zou toch jammer zijn?

Vandaar de vraag: hoe kom jij over tijdens je podcast aflevering?

Wil je hier meer over weten en ben je er benieuwd naar, waar je allemaal rekening mee moet houden? Bekijk dan onderstaande video, waarin ik meer informatie over 'jezelf zijn' met je ga delen.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy