E.C.H.T. Presenteren voor de camera

Met gemak presenteren..

De woorden ECHT zegt het al. Echt zijn. Tegenwoordig lopen we voor bijna 98% vast op echtheid en dat is super veel! Daarom heb ik de E.C.H.T.-methode bedacht, die je in stappen leert hoe je echt jezelf kan zijn met de 4 stappen, oftewel letters.

Heb je nog blokkades die je tegenhouden om echt te schitteren als die ondernemende expert die jij zo dolgraag wilt zijn?

WAT LEER JE TIJDENS HET TOEPASSEN VAN DE E.C.H.T.-METHODE?

  • Je leert op je eigen kunnen bouwen & vertrouwen, waardoor je gelooft in je eigen kracht.
  • Je presentatie wordt meteen publieksvriendelijk, omdat je hun centraal zet. Alle ingrediënten die je toepast, doe je daadwerkelijk om het verhaal beter over te brengen.
  • Je bent beter bewust van je eigen presentatievaardigheden en hoe je deze uitstraalt.
  • Je leert jezelf op een andere manier kennen, je gaat echt inzoomen op je eigen gedrag. Dit kun je gaan toepassen op andere momenten wanneer je gewoon in gesprek zit met een potentiële klant.
  • Je verbale & non-verbale communicatie spreken dezelfde taal, waardoor je geloofwaardiger wordt.

Overwin de blokkades die je tegenhouden om echt te schitteren!

Bekijk onderstaande video, waarin ik meer informatie hierover met je ga delen.

Challenge: Knallen met video

In de week van 23 t/m 27 november organiseer ik de gratis video challenge: Knallen met video.

Tijdens deze 5 lessen ga ik je meer vertellen over de basis, de technieken en hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, zodat je succesvolle video’s voor je bedrijf kunt opnemen. Daarnaast krijg je ook opdrachten voor het opnemen van video’s. Hierdoor heb jij aan het einde van de week 5 video’s opgenomen.

Je mag zelf kiezen of je de video’s opneemt om te oefenen of dat je ze daadwerkelijk deelt op bijvoorbeeld je social media kanalen. Het enige wat deze week echt belangrijk is, is dat je voldoende tijd in je agenda reserveert om de videolessen te bekijken en de opdrachten uit te voeren.

Copyright © 2020, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden    I    Privacy policy     |     Cookie beleid