Echt zijn,
hoe blijf jij jezelf?

Hoe blijf je zo dicht mogelijk bij jezelf wanneer je een video aan het opnemen bent? Bij de meeste ondernemers die ik mag begeleiden komen we erachter dat ze onbewust een rol aannemen. Dankzij deze rol voelen zij zich comfortabeler voor de camera. maar laten ze eigenlijk iemand anders zien.

Als jij niet jezelf kunt zijn tijdens je opname, dan voelt en merkt de kijker dit op. Helaas voor de spreker, voelen zij dit feilloos aan. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat je non- en je verbale communicatie niet hetzelfde vertellen.

Ken je dit: je bent iets aan het vertellen waarover je nog twijfelt en ook al probeer je het zo overtuigend mogelijk over te brengen en ondertussen schud je hoofd het 'nee-teken'. Door deze gemixte signalen die maar een paar seconden hoeven te duren, weten de kijkers niet meer wat ze nu van jou mogen verwachten.

Over echt zijn en blijven tijdens je opname heb ik een video opgenomen. Hierover vertel ik je onder andere meer over de E.C.H.T. Methode die ik heb ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Dit en nog veel meer kun je leren van deze onderstaande video.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy