Hoe blijf je zo dicht mogelijk bij jezelf wanneer je een video aan het opnemen bent? Bij de meeste ondernemers die ik mag begeleiden komen we erachter dat ze onbewust een rol aannemen. Dankzij deze rol voelen zij zich comfortabeler voor de camera. maar laten ze eigenlijk iemand anders zien.

Als jij niet jezelf kunt zijn tijdens je opname, dan voelt en merkt de kijker dit op. Helaas voor de spreker, voelen zij dit feilloos aan. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat je non- en je verbale communicatie niet hetzelfde vertellen.

Ken je dit: je bent iets aan het vertellen waarover je nog twijfelt en ook al probeer je het zo overtuigend mogelijk over te brengen en ondertussen schud je hoofd het 'nee-teken'. Door deze gemixte signalen die maar een paar seconden hoeven te duren, weten de kijkers niet meer wat ze nu van jou mogen verwachten.

Over echt zijn en blijven tijdens je opname heb ik een video opgenomen. Hierover vertel ik je onder andere meer over de E.C.H.T. Methode die ik heb ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Dit en nog veel meer kun je leren van deze onderstaande video.

Wil jij succesvolle video's voor je bedrijf maken, waarmee je leert door over je expertise te spreken hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen? Dan is de online video academy met de diverse video trainingen van videovrees, overtuigend presenteren tot videomarketing helemaal iets voor jou. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>