Echt zijn, hoe blijf jij jezelf?

Met gemak presenteren..

Hoe blijf je zo dicht mogelijk bij jezelf wanneer je een video aan het opnemen bent? Bij de meeste ondernemers die ik mag begeleiden komen we erachter dat ze onbewust een rol aannemen. Dankzij deze rol voelen zij zich comfortabeler voor de camera. maar laten ze eigenlijk iemand anders zien.

Als jij niet jezelf kunt zijn tijdens je opname, dan voelt en merkt de kijker dit op. Helaas voor de spreker, voelen zij dit feilloos aan. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat je non- en je verbale communicatie niet hetzelfde vertellen.

Ken je dit: je bent iets aan het vertellen waarover je nog twijfelt en ook al probeer je het zo overtuigend mogelijk over te brengen en ondertussen schud je hoofd het 'nee-teken'. Door deze gemixte signalen die maar een paar seconden hoeven te duren, weten de kijkers niet meer wat ze nu van jou mogen verwachten.

Over echt zijn en blijven tijdens je opname heb ik een video opgenomen. Hierover vertel ik je onder andere meer over de E.C.H.T. Methode die ik heb ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Dit en nog veel meer kun je leren van deze onderstaande video.

Challenge: Knallen met video

In de week van 23 t/m 27 november organiseer ik de gratis video challenge: Knallen met video.

Tijdens deze 5 lessen ga ik je meer vertellen over de basis, de technieken en hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, zodat je succesvolle video’s voor je bedrijf kunt opnemen. Daarnaast krijg je ook opdrachten voor het opnemen van video’s. Hierdoor heb jij aan het einde van de week 5 video’s opgenomen.

Je mag zelf kiezen of je de video’s opneemt om te oefenen of dat je ze daadwerkelijk deelt op bijvoorbeeld je social media kanalen. Het enige wat deze week echt belangrijk is, is dat je voldoende tijd in je agenda reserveert om de videolessen te bekijken en de opdrachten uit te voeren.

Copyright © 2020, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden    I    Privacy policy     |     Cookie beleid