Hoe neem je in

één keer

een video op?

Ben jij iemand die in één keer een video kan opnemen of moet jij toch meerdere keren opnieuw beginnen?

Persoonlijk probeer ik zelf altijd mijn video’s in één keer op te nemen. Dit omdat je bij de eerste video het dichtste bij jezelf kunt blijven. Je hoeft hierdoor tijdens je opname er niet over na te denken wat je wel of nog niet hebt gedeeld. Als je dit jezelf wel afvraagt, dan ben je al uit het moment.

Daarom raad ik je altijd aan om gewoon je video van begin tot het einde in één keer op te nemen. Een presentatie op een podium kun je ook niet even stopzetten.

Trouwens achteraf kun je nog steeds bepalen wat je met deze opgenomen video gaat doen. Wellicht kijk je hem terug en kom je erachter dat het stukje waarom je hem vroegtijdig wilde uitzetten eigenlijk best wel mee viel.

Over je video’s in één keer opnemen, heb ik een video opgenomen. In deze video (hieronder) ga ik het hebben over hoe jij dit voortaan ook kunt doen. Weg met de beren op de weg en gewoon tot het einde blijven opnemen.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy