Regelmatig krijg ik de vraag: hoe kan het zijn dat er zo weinig mensen naar mijn video’s kijken? Eigenlijk is dit in het begin heel normaal. Er zijn voldoende mensen, uit jouw doelgroep, die nog geen idee hebben van jouw bestaan. Hier gaat echt wel een groeiproces aan vooraf. 

Ben jij iemand die in één keer een video kan opnemen of moet jij toch meerdere keren opnieuw beginnen?

Persoonlijk probeer ik zelf altijd mijn video’s in één keer op te nemen. Dit omdat je bij de eerste video het dichtste bij jezelf kunt blijven. Je hoeft hierdoor tijdens je opname er niet over na te denken wat je wel of nog niet hebt gedeeld. Als je dit jezelf wel afvraagt, dan ben je al uit het moment.

Daarom raad ik je altijd aan om gewoon je video van begin tot het einde in één keer op te nemen. Een presentatie op een podium kun je ook niet even stopzetten.

Trouwens achteraf kun je nog steeds bepalen wat je met deze opgenomen video gaat doen. Wellicht kijk je hem terug en kom je erachter dat het stukje waarom je hem vroegtijdig wilde uitzetten eigenlijk best wel mee viel.

Over je video’s in één keer opnemen, heb ik een video opgenomen. In deze video (hieronder) ga ik het hebben over hoe jij dit voortaan ook kunt doen. Weg met de beren op de weg en gewoon tot het einde blijven opnemen.

Wil jij succesvolle video's voor je bedrijf maken, waarmee je leert door over je expertise te spreken hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen? Dan is de online video academy met de diverse video trainingen van videovrees, overtuigend presenteren tot videomarketing helemaal iets voor jou. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>