Hoe maak je een

jaarvideo 

voor je bedrijf?

Een jaaroverzicht kennen we allemaal, dit kan zijn een lijst met hoogtepunten of zelfs een boek vol. Ook jij kan dit jaar een overzicht delen met jouw doelen die je bereikt hebt.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een lijst met punten die interessant zijn voor je doelgroep om te horen. Als je namelijk deelt dat je nieuwe nietmachines voor je kantoor hebt gekocht, dan is dit niet geheel interessant voor de kijkers. Zorg er daarom voor dat de hoogtepunten ook echt iets betekenen voor de ander.

In deze video ga ik meerdere tips met je delen, waardoor jij ook voor je eigen bedrijf een jaaroverzicht kun delen in een video. Deel met trots, wat jouw bedrijf allemaal dit jaar heeft bereikt. Zonder extra toeters en bellen, want de inhoud zegt al voldoende 😉

Je hoeft alleen maar jezelf te zijn, voor de camera plaats te nemen en de hoogtepunten delen. 

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy