Stel jij jezelf voor

op al je social media

kanalen?

Wist je, dat je op ieder account die je beheert, jezelf kunt introduceren aan de nog onbekende maar wel potentiële klant? Dat zij hierdoor direct kunnen zien of jij iets voor hun kunt betekenen? Dit vergroot ook meteen de kans dat zij jouw account gaan volgen, want ze zijn nieuwsgierig geworden naar meer.

Zonder dat jij dit zelf wellicht doorhebt, is het introduceren van jezelf, een essentieel onderdeel geworden of zij jou wel of (nog) niet gaan volgen. De eerste indruk geef je namelijk af, op deze manier . Zonder dat zij jou gezien of gehoord hebben, ontvangen zij wel deze informatie van je.

Op alle social media kanalen is er plaats gemaakt,  zodat je een omschrijving kunt geven over jezelf en je bedrijf. Het is toch zonde als je deze kansen niet grijpt om jezelf te introduceren.

Over, wat vertel je  wel en wat niet en op welke platformen kun je dit doen, daar vertel ik meer over in deze video. Elk platform heeft namelijk een ander systeem die helaas nog niet copy-paste kan. Dit en nog veel meer in de video hieronder.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy