Presenteren met meer zelfvertrouwen,

hoe doe je dat?

Als ondernemer ‘even’ een video opnemen, een presentatie geven op een podium en/of een podcast aflevering inspreken, is voor de meesten niet een gemakkelijke opgave. Ze voelen zich kwetsbaar, omdat ze hardop aan het spreken zijn. Voelen zich niet comfortabel, omdat ze bang zijn voor een foutje en willen het liefst alles in één keer perfect doen.

Ze vergeten alleen het belangrijkste detail. Helaas gaat deze snel verloren, omdat je eerst negatief denkt. Jouw doelgroep, die zich verstopt in het publiek, tussen de kijkers en luisteraars, willen dolgraag vakkennis opdoen die afkomstig is van een expert. Dat ben JIJ!

Jij ziet jezelf als een persoon die wel wat jaren ervaring heeft, maar nog niet als een vak expert. Vraag jezelf dan ook af, als jij niet voldoende in jezelf gelooft, waarom moet een ander dat dan wel doen?

Dan hebben we het nog niet eens gehad over je non-verbale communicatie, ook wel je lichaamstaal genoemd. Jouw lichaam kan namelijk verraden, dat je het niet eens bent met de inhoud, dat je erover twijfelt of dat je het verschrikkelijk vindt om een presentatie (in welke vorm dan ook) te geven.

Om je meer te vertellen over: jezelf met meer zelfvertrouwen te presenteren, heb ik hieronder een video voor je klaar staan. Hierin ga ik nog meer vertellen, waarom je zeker kunt gaan beginnen met jezelf te presenteren. Laat zien hoe waardevol je bent als ondernemende expert.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy