Met zelfvertrouwen jezelf filmen..

Met gemak presenteren..

Ken jij toevallig een persoon die heel graag wil, maar gewoon weg niet durft? 

Het kan zijn dat de persoon in kwestie moeite heeft om zichzelf zichtbaar te maken op social media, in een video, door het op nemen van een podcast of gewoonweg geen presentatie durft te geven?

We kennen toch allemaal de ‘bekende beren’ op de weg? Of wat zullen ze van mij vinden? Of wie zit er nu op mij te wachten? Altijd die overheerlijke gedachtes die rondzwerven in onze overvolle koppies. Uitschakelen lukt vaak niet en deze gedachtes winnen bijna altijd.

Zelf krijg ik juist kracht op momenten dat ik denk: ‘nee niet doen of nee dit lukt je niet’. Dan denk ik juist: Ja dat gaat me juist lukken omdat ik wil winnen van mijn ‘slechte’ gedachtes. Dit geeft mij echt de spirit die ik nodig heb om over mijn eigen obstakels te klimmen.

Nu is dit van mijn kant uit, natuurlijk makkelijk gezegd. Hier zit echter wel een groter verhaal achter die ik je op dit moment zal besparen. Alleen elke stap is wel een stap in de juiste richting. Misschien niet zo snel als je zou willen, maar vooruit is echt wel vooruit.

Over dit onderwerp heb ik ook een video opgenomen. Bekijk onderstaande video!

Challenge: Knallen met video

In de week van 23 t/m 27 november organiseer ik de gratis video challenge: Knallen met video.

Tijdens deze 5 lessen ga ik je meer vertellen over de basis, de technieken en hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, zodat je succesvolle video’s voor je bedrijf kunt opnemen. Daarnaast krijg je ook opdrachten voor het opnemen van video’s. Hierdoor heb jij aan het einde van de week 5 video’s opgenomen.

Je mag zelf kiezen of je de video’s opneemt om te oefenen of dat je ze daadwerkelijk deelt op bijvoorbeeld je social media kanalen. Het enige wat deze week echt belangrijk is, is dat je voldoende tijd in je agenda reserveert om de videolessen te bekijken en de opdrachten uit te voeren.

Copyright © 2020, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden    I    Privacy policy     |     Cookie beleid