Overtuigend presenteren,

hoe doe je dat?

Wanneer je als ondernemer overtuigend wilt overkomen, is het allerbelangrijkste dat je gelooft in de informatie die je gaat delen en in jezelf! Dat je met de inhoud die je wilt delen ook daadwerkelijk indruk kunt maken. Dat ze het boeiend vinden wat je aan het vertellen bent.

Dit is een belangrijk element tijdens het geven van een presentatie. Het hoort er ook bij wanneer je gewoon op een willekeurige plek jezelf aan het voorstellen bent tot het aanwezig zijn op een netwerkbijeenkomst.

Ga achter jezelf en je bedrijf staan. Verstop jezelf niet meer. Geloof in datgene dat je wilt vertellen, waardoor je ook echt overtuigend over gaat komen. Begin bij stap 1: zorg ervoor dat je meer zelfvertrouwen gaat krijgen, waardoor een ander je ook sneller gaat geloven.

In de video hieronder, ga ik het uitvoerig met je hebben over hoe jij jezelf voortaan overtuigend gaat presenteren. Dit op elk gewenst moment.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy