Overtuigend jezelf presenteren, is essentieel wanneer je nieuwe klanten wil aantrekken. Het belangrijkste is, dat jij jezelf laat zien 'puur zoals je echt bent'. Dit is altijd de eerste stap: jezelf (durven) zijn en blijven.

Wanneer je als ondernemer overtuigend wilt overkomen, is het allerbelangrijkste dat je gelooft in de informatie die je gaat delen en in jezelf! Dat je met de inhoud die je wilt delen ook daadwerkelijk indruk kunt maken. Dat ze het boeiend vinden wat je aan het vertellen bent.

Dit is een belangrijk element tijdens het geven van een presentatie. Het hoort er ook bij wanneer je gewoon op een willekeurige plek jezelf aan het voorstellen bent tot het aanwezig zijn op een netwerkbijeenkomst.

Ga achter jezelf en je bedrijf staan. Verstop jezelf niet meer. Geloof in datgene dat je wilt vertellen, waardoor je ook echt overtuigend over gaat komen. Begin bij stap 1: zorg ervoor dat je meer zelfvertrouwen gaat krijgen, waardoor een ander je ook sneller gaat geloven.

In de video hieronder, ga ik het uitvoerig met je hebben over hoe jij jezelf voortaan overtuigend gaat presenteren. Dit op elk gewenst moment.

Beter presenteren in 2 weken?

Wil jij werken aan je presentatievaardigheden? Dan is de presentatie training: beter leren presenteren, helemaal iets voor jou. Door voldoende tijd in jezelf te investeren, ga jij bewust worden over je eigen presentatiestijl.
De training is opgedeeld in twee ochtendtrainingen die je in een groep van max. 6 ondernemers gaat volgen. Tussen de twee trainingen door, krijg je 6 presentatie oefeningen waardoor je nog meer uit deze training gaat halen. 
Ga jij jezelf voortaan presenteren zoals je echt bent? Dan ben je van harte uitgenodigd als deelnemer voor deze training.
Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>