Waarom nu starten

met je eigen podcast?

Heb jij ooit bewust nagedacht ‘waarom wil ik starten met podcast?’ Natuurlijk ben ik reuze blij, dat jij deze stap wilt nemen. Alleen stel ik deze vraag wel met een reden. Als je namelijk een podcast aflevering opneemt, alleen om het opnemen en/of het verspreiden van nieuwe content, dan verlies je voordat je goed en wel begonnen bent al kwaliteit. De hoofdreden draait nu om jou, terwijl deze eigenlijk moet draaien om de luisteraars.

Jij investeert toch zoveel tijd om je luisteraars te voorzien van je persoonlijke voorbeelden, inzichten en kennis, omdat je hun verder wilt helpen? Hoort dit dan niet de hoofdreden te zijn waarom je überhaupt gaat beginnen?

Stel je zegt, ik start voor mezelf om te oefenen om mezelf te uiten, dan is het iets anders. Jij weet dan op voorhand ook nog niet zeker of je daadwerkelijk je aflevering gaat delen met derden. Je hoofdreden zal dan zijn, ik wil mezelf comfortbel voelen achter een microfoon.

Daarom stelde ik je deze vraag al vooraf: waarom wil jij nu echt starten met het opnemen van je eigen podcast afleveringen?

Dit gaat er gelijk voor zorgen dat de afleveringen samen niet een grote spreekbeurt worden over je eigen leven. Nee, je gaat dan informatie delen die jouw luisteraars echt verder gaan helpen en daarom zullen ze ook nog meer afleveringen van je willen horen.

Over ‘de hoofdreden van je podcast’ heb ik een video opgenomen. Hierin duik ik samen met jou in de materie over hoe jij erachter kunt komen waarom je echt wilt starten met het opnemen van je eigen podcast afleveringen.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy