Voor wie spreek

jij je aflevering in?

Heb jij er wel eens over nagedacht voor wie jij je presentaties geeft? Wie zitten er eigenlijk in het publiek, wie zijn jouw video kijkers en podcast luisteraars? Voor wie kies jij het geschikte onderwerp uit? Wie help jij verder? Of wie wil jij bewust aanspreken? Deze vragen zijn belangrijk om helder voor jezelf te hebben. Jij wilt toch immers dat je jouw doelgroep aanspreekt?

Welke presentatievorm (presenteren op het podium, in een video en/of podcast) je ook gebruikt, het is altijd goed om bewust het onderwerp en de gehele inhoud af te stemmen op jouw publiek. Als je ze meerdere keren kan verder helpen met bijvoorbeeld de basispunten of dat je ze voorziet van nieuwe inspiratie dan krijgen zij door dat jij goed bent in je werk, maar wellicht willen zij meer van jou.

Hoe gaaf zou het zijn dat je nieuwe klanten krijgt door meerdere podcast afleveringen op te nemen?

Oftewel wie zijn jouw podcast luisteraars? Voor wie neem jij jouw nieuwe aflevering op? Benieuwd of wil je weten hoe je hun het beste kunt aanspreken? Bekijk dan onderstaande video, waarin ik je meer over dit onderwerp ga vertellen.

Neem jij nog geen podcast afleveringen op, maar wel bijvoorbeeld video’s? Dan is deze video ook interessant! Elke keer als ik het woord: luisteraars zeg, dan moet jij gewoon aan je ‘kijkers’ denken. Dit zijn immers dezelfde mensen, die ik nu alleen anders aanspreek.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy