Structuur vasthouden

tijdens je presentatie,

hoe doe je dat?

Wist je, dat ik steeds meer ondernemers ga coachen met het maken van eigen podcast afleveringen? Hieruit kan ik opmaken dat er steeds meer ambitieuze ondernemers, er de waarde van inzien om een eigen reeks te starten.

Hetgeen waar ze allemaal tegenaan lopen is toch wel de ‘podcast structuur’. Een gemiddelde podcast aflevering duurt tussen de 30 á 45 minuten en dat is toch wel een hele opgave. De meest gestelde vragen zijn dan ook: Hoe kan ik zolang de luisteraars actief betrokken houden? Of begin ik op den duur niet chaotisch te spreken? Wat moet ik doen om dit te voorkomen?

Hiervoor heb ik maar één antwoord: ‘De Kop-Romp-Staart Methode’.

Dit is een methode die ervoor gaat zorgen dat je een goede opbouw krijgt, een duidelijke volgorde kan aanhouden en hij geeft je rust. Dit is toch precies wat jij als spreker wil? Dan heb ik het nog niet eens over de voordelen gehad die de luisteraars krijgen als jij bewust structuur verwerkt in de inhoud.

Ik wil je hier natuurlijk meer over vertellen en heb daarom een video voor je opgenomen. Bekijk dan onderstaande video, waarin ik meer informatie deel over hoe jij jouw podcast structuur kunt aanhouden.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy