Wist je, dat ik steeds meer ondernemers ga coachen met het maken van eigen podcast afleveringen? Hieruit kan ik opmaken dat er steeds meer ambitieuze ondernemers, er de waarde van inzien om een eigen reeks te starten.

Hetgeen waar ze allemaal tegenaan lopen is toch wel de ‘podcast structuur’. Een gemiddelde podcast aflevering duurt tussen de 30 á 45 minuten en dat is toch wel een hele opgave. De meest gestelde vragen zijn dan ook: Hoe kan ik zolang de luisteraars actief betrokken houden? Of begin ik op den duur niet chaotisch te spreken? Wat moet ik doen om dit te voorkomen?

Hiervoor heb ik maar één antwoord: ‘De Kop-Romp-Staart Methode’.

De Kop-Romp-Staart Methode

Dit is een methode die ervoor gaat zorgen dat je een goede opbouw krijgt, een duidelijke volgorde kan aanhouden en hij geeft je rust. Dit is toch precies wat jij als spreker wil? Dan heb ik het nog niet eens over de voordelen gehad die de luisteraars krijgen als jij bewust structuur verwerkt in de inhoud.

Ik wil je hier natuurlijk meer over vertellen en heb daarom een video voor je opgenomen. Bekijk dan onderstaande video, waarin ik meer informatie deel over hoe jij jouw podcast structuur kunt aanhouden.

Wil jij inspirerende podcast afleveringen maken voor je bedrijf, waardoor jij leert om over je expertise te spreken tot het werven van potentiële klanten? Dan is de online podcast academy helemaal iets voor jou met daarin diverse podcast trainingen van podcastvrees, overtuigend presenteren tot podcaststrategie. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>