Presenteren

voor de camera

Even een video opnemen zal voor menig ondernemer lastig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitkiezen van een onderwerp tot aan het overbrengen van de inhoud van je presentatie met voldoende structuur, dit zal je zeker goed moeten voorbereiden.

Vanaf het moment dat je gaat beginnen met je video, waar moet je dan allemaal wel niet op letten? Welke technieken zullen de kijkers fijn vinden als je die toepast? Denk bijvoorbeeld aan het consequent kijken in je lens, maar ook een duidelijke spreektempo. Zo kan ik nog wel even doorgaan...

In de onderstaande video, ga ik meerdere presentatietips met je delen. Hierdoor kun je voortaan bewuster presenteren en meer kijkcomfort bieden aan je kijkers.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy