Minder robotachtig presenteren,

hoe doe je dat?

Weet jij dan direct waarover ik het heb? Is dat bijvoorbeeld dat je niet gemakkelijk uit je woorden komt? Dat je gezicht in een plooi zit en dat je statisch overkomt? Of dat je alle kanten op kijkt, behalve in de lens?

Wat betekent robotachtig presenteren voor jou? Wat zie of hoor je aan jezelf dat je vergelijkt met een robot?

Over robotachtig presenteren heb ik een video opgenomen. In deze video ga ik drie stappen met je delen, waardoor jij voortaan je video’s kunt opnemen zonder dat je direct robotachtig over hoeft te komen. Dat je gewoon jezelf kunt zijn en vooral dat je plezier kunt maken tijdens je opname.

Door gewoon jezelf te zijn, kun jij ook direct aan de kijkers laten zien wie jij bent als persoon en als ondernemer. Zij willen namelijk jou leren kennen, waardevolle informatie inwinnen en erachter komen of jij dé expert bent van wie zij meer willen leren.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy