Weet jij dan direct waarover ik het heb? Is dat bijvoorbeeld dat je niet gemakkelijk uit je woorden komt? Dat je gezicht in een plooi zit en dat je statisch overkomt? Of dat je alle kanten op kijkt, behalve in de lens?

Wat betekent robotachtig presenteren voor jou? Wat zie of hoor je aan jezelf dat je vergelijkt met een robot?

Over robotachtig presenteren heb ik een video opgenomen. In deze video ga ik drie stappen met je delen, waardoor jij voortaan je video’s kunt opnemen zonder dat je direct robotachtig over hoeft te komen. Dat je gewoon jezelf kunt zijn en vooral dat je plezier kunt maken tijdens je opname.

Door gewoon jezelf te zijn, kun jij ook direct aan de kijkers laten zien wie jij bent als persoon en als ondernemer. Zij willen namelijk jou leren kennen, waardevolle informatie inwinnen en erachter komen of jij dé expert bent van wie zij meer willen leren.

Wil jij succesvolle video's voor je bedrijf maken, waarmee je leert door over je expertise te spreken hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen? Dan is de online video academy met de diverse video trainingen van videovrees, overtuigend presenteren tot videomarketing helemaal iets voor jou. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>