Waarom nu starten

met video?

Maak jij al regelmatig video's voor je onderneming, stel je dat maar al te graag uit of wil je gaan starten met video? Ook niet gek wat maar liefst 76% van de ondernemers neemt nog geen video's op.
Dit percentage ligt nog zo hoog, omdat veel ondernemers vaak bang zijn om zichzelf op beeld terug te zien. Het is toch vreemd om je eigen stem te horen? En dan vooral die vraag: wat zal een ander er wel niet van denken….?
Maar zeg eerlijk, jij wilt toch ook meer opvallen met jouw bedrijf door dé expert te zijn in jouw vakgebied die zichzelf wel laat zien door middel van video's.

Want met video’s kun jij:

● jezelf veel meer uitdrukken;
● je echt van jouw goede kant laten zien;
● verhalen vertellen die over je vakgebied gaan;
● andere mensen op een hele andere manier inspireren;
● ze echt met JOU laten kennismaken;
en je hebt nog wel veel meer andere voordelen.
Zo zie je maar weer dat er kansen te over zijn, als jij zorgt dat je tussen die 24% gaat zitten en dus letterlijk gaat opvallen!
Want… hoe gaaf zou het zijn, als jij nieuwe klanten binnenhaalt door het gebruik en het inzetten van video’s? Je hoeft alleen maar te spreken over jouw eigen expertise. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat ik je hiermee een klein tikkeltje overval, maar eerder hoop ik dat ik je juist inspireer om er deze week nog werk van te maken.

Starten met video?

Zou jij voortaan video’s willen inzetten waardoor jij je kennis gaat overdragen en waardoor je ideale klant door jou specifiek verder geholpen wil worden? Wil jij dat?

Voor ieder bedrijf en elke ondernemer is dit zeker mogelijk. Het enige wat belangrijk is, is dat je jezelf laat zien met voldoende zelfvertrouwen. Dat je ontspannen overkomt en dat je weet wat je wilt zeggen. Eigenlijk gewoon, dat jij jezelf bent en blijft ook voor de camera. Ga leren presenteren zoals je echt bent.
Weet je wat jij nodig hebt, de online training: Zelfverzekerd jezelf filmen
In 8 modules ga jij jezelf klaarstomen om voortaan met voldoende zelfvertrouwen te presenteren voor de camera. Je gaat je bewust worden over je eigen presentatievaardigheden, waardoor je leert om trots te zijn over je eigen kunnen.
Dankzij deze lessen én oefeningen, ga je niet alleen starten met video, maar leer je sowieso om beter te presenteren. Je gaat hierdoor jarenlang plezier ervaren van deze ene online training.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy