Je stem opwarmen

voor je presentatie

Voor iedere presentatie die je gaat geven, zowel on- als offline, is het goed dat je stem is opgewarmd. Je kunt dit zien als een warming-up voor je stembanden. Hetzelfde wat je ook gaat doen, als je begint met sporten. Dit is essentieel als je niet halverwege je presentatie, ineens wilt kuchen of dat je stem helemaal anders gaat klinken.

In deze video ga ik je laten zien want ik altijd doe, voordat ik ga presenteren. Op het moment van de opname, is mijn stem nog niet warm. Je hoort dus ook bij mij het verschil. Daarna ga ik je tussendoor ook nog meer aanwijzingen geven of je vertellen waar je zeker op moet letten.

Trouwens, je kunt deze oefeningen meerdere keren in de week herhalen, dit zorgt  ervoor dat je stem beter gaat klinken. Dankzij het trainen, ga je werken aan je stemconditie.

Ben je er klaar voor om je stem op te warmen?

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy