Regelmatig krijg ik de vraag: hoe kan het zijn dat er zo weinig mensen naar mijn video’s kijken? Eigenlijk is dit in het begin heel normaal. Er zijn voldoende mensen, uit jouw doelgroep, die nog geen idee hebben van jouw bestaan. Hier gaat echt wel een groeiproces aan vooraf.

Wil jij hier in no-time verandering in brengen? Dan zou ik je zeker aanraden om een videostrategie te maken. Je kan een video namelijk inzetten op allerlei platformen en natuurlijk ook op je website.

Heb jij er al eens over nagedacht waar jij allemaal je video’s kan uploaden?

Je kunt ze zowel op Instagram, Facebook en LinkedIn zetten, maar ook gewoon op YouTube, Pinterest en op je website. Ga echt eens kijken wat deze platformen voor jou kunnen gaan betekenen!  Hoe meer jij gaat inzetten, hoe groter jouw zichtbaarheid ook echt gaat worden.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij voor jezelf een videostrategie kan maken? Dan zou ik zeker de video hieronder gaan bekijken, want hierin ga over dit onderwerp nog meer informatie met je delen.

Wil jij succesvolle video's voor je bedrijf maken, waarmee je leert door over je expertise te spreken hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen? Dan is de online video academy met de diverse video trainingen van videovrees, overtuigend presenteren tot videomarketing helemaal iets voor jou. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>