Heb jij een

video strategie?

Regelmatig krijg ik de vraag: hoe kan het zijn dat er zo weinig mensen naar mijn video’s kijken? Eigenlijk is dit in het begin heel normaal. Er zijn voldoende mensen, uit jouw doelgroep, die nog geen idee hebben van jouw bestaan. Hier gaat echt wel een groeiproces aan vooraf.

Wil jij hier in no-time verandering in brengen? Dan zou ik je zeker aanraden om een video strategie te maken. Je kan een video namelijk inzetten op allerlei platformen en natuurlijk ook op je website.

Heb jij er al eens over nagedacht waar jij allemaal je video’s kan uploaden?

Je kunt ze zowel op Instagram, Facebook en LinkedIn zetten, maar ook gewoon op YouTube, Pinterest en op je website. Ga echt eens kijken wat deze platformen voor jou kunnen gaan betekenen!  Hoe meer jij gaat inzetten, hoe groter jouw zichtbaarheid ook echt gaat worden.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij voor jezelf een videostrategie kan maken? Dan zou ik zeker de video hieronder gaan bekijken, want hierin ga over dit onderwerp nog meer informatie met je delen.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy