Heb jij er al eens over nagedacht hoe jij je tekst, tijdens jouw video, gaat delen met de kijkers? Hoe jij de kijkers kan boeien van A tot Z, zodat ze tot het einde van je video gefocust blijven kijken.

Ken je trouwens ook dat ene moment dat je halverwege je presentatie niet meer weet waar je gebleven bent? Niet meer weet met welk onderwerp je verder zou gaan? Dit kan een goede reden zijn om de opname te stoppen en dat je weer helemaal opnieuw gaat beginnen.

Wist je dat ik altijd mijn video's in één keer opneem. Binnen de eerste 20 seconde mag ik hem nog uitzetten van mezelf, daarna moet ik gewoon doorgaan. Tijdens een presentatie op een podium kun je ook niet halverwege zeggen, ‘sorry’ ik ga opnieuw beginnen.

Alleen hoe kunnen wij er nu voor zorgen dat jij voortaan ook in één keer je video hele video achterelkaar kan opnemen? Het antwoord is vrij simpel: gebruik de juiste structuur om de inhoud te maken. Hierdoor weet jij precies wat je op elk moment wilt zeggen, waardoor het gemakkelijker is om in één keer door te gaan.

Ik zelf gebruik altijd ‘De Kop-Romp-Staart Methode’. Deze methode is ideaal voor alle presentatievormen denk bijvoorbeeld aan een presentatie geven op een podium, een podcast inspreken, een blog schrijven of tijdens het opnemen van je video.

Om deze methode bij je te introduceren, heb ik een video hierover opgenomen. Je gaat leren hoe gemakkelijk deze methode is, zodat jij voortaan ook in één keer je video erop hebt staan. Druk hieronder op de afbeelding.

Wil jij succesvolle video's voor je bedrijf maken, waarmee je leert door over je expertise te spreken hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen? Dan is de online video academy met de diverse video trainingen van videovrees, overtuigend presenteren tot videomarketing helemaal iets voor jou. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>