Jouw videovoorbereiding in 5 eenvoudige stappen!


Begint bij jou, bij de gedachte om een video op te nemen, de overtollige stress en zenuwen behoorlijk toe te slaan? Trillende handen, je adem slaat een sprongetje en je voelt je hart sneller door je keel kloppen?

Ondanks dat je weet dat het tonen van jouw video’s en boodschap goed voor zowel jezelf als voor je bedrijf is. Doe je het toch niet! Je blijft je afvragen of men wel op je zit te wachten. Je stelt het uit en zet ‘het opnemen van video’s’ zeker weten op je NO-DO list.

Herkenbaar? 

Aan de slag met video

Hoe zou het voor jou zijn als je heerlijk jezelf kon zijn? Zonder stress of een stem die drie keer overslaat? Maar dat je heerlijk vol zelfvertrouwen voor die camera zou plaatsnemen?

Daarom heb ik hier een 5-daagse video training over gemaakt ter voorbereiding voor het opnemen van een video. Dit om stapsgewijs jouw video-obstakels op te ruimen en je vertrouwd te laten raken met het mooie video-vak. Zodat jij die sprong gaat wagen!

De lessen uit de video training gaan over:

Les 1
De kijkers

Het is belangrijk om stil te staan wie jouw kijker is. Als deze niet aansluit op wat je kijkers willen horen, bereik je met je video niks nada! Leer ze juist persoonlijk en direct aan te spreken.

Les 2
Onderwerp bepalen

Een onderwerp uitkiezen is geen makkie, maar dient wel zorgvuldig gedaan te worden. Jij zou over dit onderwerp namelijk uren kunnen praten en jouw kijkers dienen ook een feeling met het onderwerp te hebben.

Les 3
Presentatie structuur

Leer werken met De Kop-Romp-Staart Methode. Hiermee maak je stapsgewijs een succesvolle videopresentatie. Zodat je er voor zorgt dat je kijkers aan je lippen hangen tijdens je video.

Les 4
De E.C.H.T. Methode

Je leert de E.C.H.T. methode te gebruiken. Dat zijn vier punten waar je rekening mee houdt bij het opnemen van je video’s. Deze punten helpen je bij het afstemmen van je non-verbale en verbale communicatie. Daarnaast ook het verbeteren van jouw eigen presentatievaardigheden.

Les 5
Echt Presenteren

Leer hoe jij ‘echt kan presenteren in de camera’ en hoe jij van de lens je vriend kan maken. Hoe je over je videovrees heen stapt, zodat je heerlijk kan schitteren in je eigen video.

Jouw videovoorbereiding in 5 eenvoudige stappen en ga meteen aan de slag!

Martiena de Graaf

Over de presentatiecoach
Martiena de Graaf

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden     I    Privacy verklaring     |     Cookie beleid