V.I.P. Doe Dag
Samen aan de slag voor jouw video!

Video's nu inzetten is slim en zeker in deze tijd!

Waarom? Omdat je op een hele persoonlijke manier contact maakt met jouw doelgroep en ze meteen kan aanspreken op een echte en leuke manier met een boodschap.

Heb je geen idee waar jij video’s over kan maken voor je bedrijf? Is dit ook meteen een reden waarom jij het aan het uitstellen en aan het uitstellen bent? Met de volgende vragen in je gedachte: waar moet ik eigenlijk beginnen, hoe bedenk ik nou een goed onderwerp en hoe breng ik mijn boodschap over?

Jij bent niet de enige ondernemende expert die hier tegen aanloopt. Meer dan 78% van de online ondernemende specialisten, maakt zelfs géén gebruik van videomarketing. Dit is natuurlijk absoluut zonde, hierdoor laat je mooie kansen liggen.

Wil jij leren hoe jij met gemak video’s kan opnemen en altijd een goed onderwerp hebt klaar staan? Dan is deze VIP VIDEO DAG echt helemaal iets voor jou.

Deze V.I.P. Doe Dag is zo speciaal, omdat jij de kans krijgt deze gehele dag samen met mij door te brengen. Dus 1-op-1, zonder andere ondernemers erbij!

Tijdens deze dag gaan we samen sparren over jouw wensen. Gaan we op verschillende locaties video’s opnemen en gave foto’s van je maken. Want ja, die horen er dan natuurlijk ook bij! En.. dit is nog niet alles!

We zorgen er samen voor dat jij deze hele dag centraal staat. Zo kun je echt de beste resultaten op één dag behalen. Jij hebt vast wel een wensenlijstje, maar ik uiteraard ook!

Want wat ik wil, is dat jij echt alles uit deze dag haalt wat mogelijk is! Zonder fratsen, zonder gedoe en je gaat echt met goede video’s en foto’s naar huis!

De VIP DAY Voordelen:

 • Vooraf mag jij een mooie indicatie over de dag doorgeven, waardoor ik echt jouw wensen kan nastreven, zodat jij het meeste uit deze dag kan halen.
 • Jij bent de enige ondernemer die ik deze dag verder help, waardoor we echt gefocust kunnen werken aan jouw bedrijf.
 • Hierna heb jij een hele video strategie op papier staan, zodat jij voortaan met gemak videomarketing kan inzetten voor je zichtbaarheid.
 • Eindelijk kan jij over je eigen obstakels stappen, waardoor je comfortabel jezelf E.C.H.T. kan presenteren voor de camera.
 • Je krijgt eindelijk de video’s die jij al zolang wilt maken. Geen uitstelgedrag meer, maar gewoon doen -> actie dus!
 • De video’s en foto’s maak ik met de apparatuur waarover ik beschik, zodat je met goede kwaliteit video’s en foto’s naar huis gaat!

​Wat zeggen andere?


'Martiena is een enthousiaste en ondernemende creatieveling die altijd klaar staat om mij en andere te helpen. Ze heeft een aanstekelijke glimlach die maak dat ik haar vertrouw en me open durf te stellen.


Ik heb met Martiena gewerkt aan mijn presentatietechniek op video. Ik moest een grote drempel over, met haar hulp en advies ben ik daar overheen gestapt. 


Dankzij het gemak waarmee Martiena mij hierin meenam kan ik mijn boodschap helder overbrengen. Ze let op de kleinste details en geeft eerlijk feedback op een manier dat je er direct wat mee kunt.


Ik heb grote stappen gemaakt om meer zichtbaar te zijn voor mijn doelgroep, door de samenwerking met Martiena. Ik raad je aan om met haar in gesprek te gaan, dan ervaar je het zelf!' 


Aurelie Veltema

 / ​AVUE'Vóórdat ik bij Martiena heb leren “pitchen” voor mijn eerste videofilmpje over mijn bedrijf, vond ik het heel spannend om iets over mijzelf te vertellen. 


Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek! 


Nu vind ik het niet meer erg om een filmpje over mezelf op te nemen, alle tools daarvoor heb ik van Martiena gehad. 


Wil jij leren presenteren voor je video of voor een live presentatie? Dan kan ik Martiena van harte aanbevelen!'

​Yvonne Verhulsdonk

/ Yvonne Verhulsdonk Fotografie

Opties

DAG-MENU ONDERDELEN:

Dit zijn keuze opties die we met elkaar tijdens ons eerste gesprek zullen samenstellen. Mis jij iets in deze mooie menulijst aan sessies? Dan mag je dat natuurlijk vooraf aangeven en gaan we jouw wens in vervulling brengen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij de gewenste resultaten gaat behalen.

Video Strategie

We gaan samen jouw gehele videomarketing op poten zetten, zodat we precies weten welke video’s jij dit aankomende jaar gaat inzetten voor jouw bedrijf. Je hoeft ze dan alleen nog maar te filmen, want jouw videofundament staat!

Pitchen

Heb jij op dit moment nog niet duidelijk wat jouw pitch is? Dan gaan wij hiermee aan de slag, zodat jij in elke video jezelf kort en krachtig kan gaan voorstellen.

Actie foto's

Op het terrein waar we foto’s gaan maken hebben we de optie om zowel binnen als buiten fantastische foto’s te maken. Voor een impressie kan je naar beneden scrollen.

E.C.h.t. Presenteren

Je krijgt een 1-op-1 coaching sessie, zodat we meteen de tips & tricks in praktijk kunnen brengen tijdens het filmen. We gaan echt werken aan jouw echtheid, zodat jij zo comfortabel en transparant mogelijk jezelf kan zijn voor de camera.

Video's opnemen

Op een locatie naar keuze (op het terrein) gaan wij kwaliteit video’s opnemen, waardoor je dezelfde week nog video’s kan delen.

Zelfvertrouwen

Zie jij regelmatig van die reusachtige beren op de weg, waardoor jij niet de stappen neemt die jij dolgraag zou willen nemen? Denk aan video’s opnemen of het maken van profiel of actie foto’s. Zonde! Tijdens deze 1-op-1 coaching sessie gaan we werken aan jouw zelfvertrouwen!

Inspiratie sessie

Loop jij tegen bepaalde struggels aan met jouw bedrijf en kom je geen stap verder? Zou jij wel wat inspiratie en motivatie kunnen gebruiken? Ja? Dan houden we samen een vergrootglas op jouw bedrijf en gaan we heerlijk aan de slag om nieuwe ideeën te bedenken, waardoor jij een ongelofelijke boost gaat krijgen.

''Laat je verrassen door de E.C.H.T. formule waarbij je in de toekomst al jouw presentaties op en top kunt inzetten.''

De methode is speciaal ontwikkeld om te zoeken naar welke presentatiestyle het beste bij jou, je onderneming en je producten passen. Het is immers belangrijk dat jij jezelf bent en dat je boodschap over komt bij het publiek. Met de E.C.H.T. methode krijg je de zelfvertrouwen die je nodig hebt, wanneer je het podium betreedt. 

De V.I.P. Doe - Dag wordt georganiseerd op Domein Houtum in Kasterlee (BE).

Liever bij jou afspreken? Geen probleem maar dan komt de reistijd + kosten er excl. bij.

VIP DAY

Samen aan de slag met video!

755,-

 • Dag programma samen maken
 • +5 Video's opnemen
 • Actie foto's
 • Brainstormen over video's
 • Video Strategie plan opstellen
VIP DAY PLUS

Samen aan de slag met video!

1234,-

 • Dag programma samen maken
 • +5 Video's opnemen
 • Actie foto's
 • Brainstormen over video's
 • Video Strategie plan opstellen
 • Online sessie voor & achteraf
 • Online Training: Video opnemen
 • Overnachting
 • Animatie intro voor video
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

extra's

Voordelen plus pakket


Online sessie vooraf (t.w.v. €100,-)

Online Training – Video opnemen (t.w.v. €599,-)

Overnachting op Camping Houtum (t.w.v. €100,-)

Online sessie achteraf (t.w.v. €100,-)

Animatie video intro (t.w.v. €250,-)

​Wat zeggen andere?


'Martiena is super enthousiast, creatief en vindingrijk. Ze luistert goed naar je. Voor je het weet stap je (volkomen op je gemak), buiten je comfort zone.


Op het gebied van presentatie, voor een groep, op een podium of op beeld is zij de expres die je kan helpen om over te komen als jij wil. Ze geeft je een boost zelfverzekerdheid mee!


Echt een aanrader wil je je onderneming en daarmee jezelf op een 'podium' plaatsen.'

Karin Bor

 / ​Studio CooliejoelieCorina Evers - Virtual Focus

'Tijdens de inspiratiesessie met Martiena ben ik tot enorm veel inzichten gekomen over wat ik met mijn aanbod kan doen. Ze zit boordevol goeie ideeën!


Tijdens de dag heb ik samen met haar voor mezelf goed op papier kunnen zetten waar de behoefte ligt van mijn doelgroep. Welke producten kan ik maken? En hoe ga ik dat aanpakken? Net even verder kijken en denken is heel goed om dat samen te kunnen doen en niet te blijven hangen in de 'waan van de dag'.

 

Compleet met een fotosessie in de mooie omgeving heb ik voldoende beeldmateriaal om te kunnen gebruiken in mijn social media uitingen. Daarnaast is ze een enthousiaste en vrolijke dame die zorgt dat de dag met veel aandacht verloopt. Martiena, dank je wel voor deze waardevolle dag!'


Corina Evers

/ Virtual Focus

Wat kan je verwachten?

Welk pakket je ook kiest, je krijgt sowieso het volgende:

Video - Echt Presenteren
 • Volledige werkdag met 7 uur werken + pauzes
 • Overheerlijke lunch, drinken en tussendoortjes
 • Vooraf draaiboek naar eigen wensen
 • Werkboek De Kop-Romp-Staart Methode
 • Online E-Book video’s opnemen
 • Videomarketing strategie
 • Een lijst met 35+ video ideeën
Presenteren voor de camera

Even voorstellen...

Als presentatiecoach help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen jezelf kunt presenteren. 


Als klein meisje wilde ik niets liever dan voor een groep te staan en te entertainen. Daarom was het ook geen verrassing dat ik auditie ging doen voor de musical opleiding. Toen mij werd aangeboden om ook een trainers opleiding te volgen werd ik meteen enthousiast.


Nu kan ik mijn eigen ervaring inzetten om ondernemende experts verder te helpen met hun presentatietechnieken.


Het is als ondernemer zo ontzettend belangrijk dat je jezelf E.C.H.T. presenteert. 

 

Vragen 

Nog extra vragen?

Ben ik wel geschikt?

Mag ik echt zelf de dag indelen?

Waarom zou ik voor de VIP Deluxe kiezen?

Ga ik echt met jou samen werken Martiena?

Als ik nog geen website heb, wat kan ik dan doen met de video's?

Hoe snel heb ik mijn investering terug?

Wat zijn de faciliteiten?

Petra van Handel

Copyright © 2019, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy