Leer jezelf E.C.H.T. te presenteren voor de camera!

Video's nu inzetten is slim en zeker in deze tijd!

 

Waarom? Omdat je op een hele persoonlijke manier contact maakt met jouw doelgroep en ze meteen kan aanspreken op een echte en leuke manier met een boodschap.

 

Heb je geen idee waar jij video’s over kan maken voor je bedrijf? Is dit ook meteen een reden waarom jij het aan het uitstellen en aan het uitstellen bent? Met de volgende vragen in je gedachte: waar moet ik eigenlijk beginnen, hoe bedenk ik nou een goed onderwerp en hoe breng ik mijn boodschap over?

 

Jij bent niet de enige ondernemende expert die hier tegen aanloopt. Meer dan 78% van de online ondernemende specialisten, maakt zelfs géén gebruik van videomarketing. Dit is natuurlijk absoluut zonde, hierdoor laat je mooie kansen liggen.

 

Wil jij leren hoe jij met gemak video’s kan opnemen en altijd een goed onderwerp hebt klaar staan? Dan is deze ‘Breng je Video In Praktijk Doe-Dag’ (VIP Doe-Dag) echt helemaal iets voor jou.

We zorgen er samen voor dat jij deze hele dag centraal staat. Zo kun je echt de beste resultaten op één dag behalen. Jij hebt vast wel een wensenlijstje, maar ik uiteraard ook 😉 Want wat ik wil, is dat jij echt alles uit deze dag haalt wat mogelijk is! Zonder fratsen, zonder gedoe en je gaat echt met goede video’s en foto’s naar huis!

Deze V.I.P. Doe Dag is zo speciaal, omdat jij de kans krijgt deze gehele dag samen met mij door te brengen. Dus 1-op-1, zonder andere ondernemers erbij!

Tijdens deze dag gaan we samen sparren over jouw wensen. Gaan we op verschillende locaties video’s opnemen en gave foto’s van je maken. Want ja, die horen er dan natuurlijk ook bij! En.. dit is nog niet alles!

De voordelen van de V.I.P. doe dag

 

Vooraf mag jij een mooie indicatie over de dag doorgeven, waardoor ik echt jouw wensen kan nastreven, zodat jij het meeste uit deze dag kan halen.

Jij bent de enige ondernemer die ik deze dag verder help, waardoor we echt gefocust kunnen werken aan jouw bedrijf.

Hierna heb jij een hele video strategie op papier staan, zodat jij voortaan met gemak videomarketing kan inzetten voor je zichtbaarheid.

Eindelijk kan jij over je eigen obstakels stappen, waardoor je comfortabel jezelf E.C.H.T. kan presenteren voor de camera.

Je krijgt eindelijk de video’s die jij al zolang wilt maken. Geen uitstelgedrag meer, maar gewoon doen -> actie dus!

De video’s en foto’s maak ik met de apparatuur waarover ik beschik, zodat je met goede kwaliteit video’s en foto’s naar huis gaat!

 

'Martiena is super enthousiast, creatief en vindingrijk. Ze luistert goed naar je. Voor je het weet stap je (volkomen op je gemak), buiten je comfort zone. Op het gebied van presentatie, voor een groep, op een podium of op beeld is zij de expres die je kan helpen om over te komen als jij wil. Ze geeft je een boost zelfverzekerdheid mee! Echt een aanrader wil je je onderneming en daarmee jezelf op een 'podium' plaatsen.' Karin Bor - Studio Cooliejoelie

 

 

 

'Vóórdat ik bij Martiena heb leren “pitchen” voor mijn eerste videofilmpje over mijn bedrijf, vond ik het heel spannend om iets over mijzelf te vertellen. Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!

 

Nu vind ik het niet meer erg om een filmpje over mezelf op te nemen, alle tools daarvoor heb ik van Martiena gehad. Wil jij leren presenteren voor je video of voor een live presentatie? Dan kan ik Martiena van harte aanbevelen!'  Yvonne Verhulsdonk - Fotografie

DAG-MENU ONDERDELEN:

Dit zijn keuze opties die we met elkaar tijdens ons eerste gesprek zullen samenstellen. Mis jij iets in deze mooie menulijst aan sessies? Dan mag je dat natuurlijk vooraf aangeven en gaan we jouw wens in vervulling brengen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij de gewenste resultaten gaat behalen.

 

Video strategie

We gaan samen jouw videomarketing op poten zetten, zodat we precies weten welke video’s jij dit aankomende jaar gaat inzetten voor jouw bedrijf. Je hoeft ze dan alleen nog maar te filmen, want jouw videofundament staat!

 

Actie Foto's

Op het terrein waar we foto’s gaan maken hebben we de optie om zowel binnen als buiten fantastische foto’s te maken. Voor een impressie kan je naar beneden scrollen.

 

Video's opnemen

Op een locatie naar keuze (op het terrein) gaan wij kwaliteit video’s opnemen, waardoor je dezelfde week nog video’s kan delen.

 

Inspiratie sessie

Loop jij tegen bepaalde struggels aan met jouw bedrijf en kom je geen stap verder? Zou jij wel wat inspiratie en motivatie kunnen gebruiken? Ja? Dan houden we samen een vergrootglas op jouw bedrijf en gaan we heerlijk aan de slag om nieuwe ideeën te bedenken, waardoor jij een ongelofelijke boost gaat krijgen.

 

Workshop Zelfvertrouwen

Zie jij regelmatig van die reusachtige beren op de weg, waardoor jij niet de stappen neemt die jij dolgraag zou willen nemen? Denk aan video’s opnemen of het maken van profiel of actie foto’s. Zonde! Tijdens deze 1-op-1 coaching sessie gaan we werken aan jouw zelfvertrouwen!

 

Workshop E.C.H.T. Presenteren

Je krijgt een 1-op-1 coaching sessie, zodat we meteen de tips & tricks in praktijk kunnen brengen tijdens het filmen. We gaan echt werken aan jouw echtheid, zodat jij zo comfortabel en transparant mogelijk jezelf kan zijn voor de camera.

 

Workshop Leer Pitchen

Heb jij op dit moment nog niet duidelijk wat jouw pitch is? Dan gaan wij hiermee aan de slag, zodat jij in elke video jezelf kort en krachtig kan gaan voorstellen.

 

 

'Martiena is een enthousiaste en ondernemende creatieveling die altijd klaar staat om mij en anderen te helpen. Ze heeft een aanstekelijke glimlach die maakt dat ik haar vertrouw en me open durf te stellen. Ik heb met Martiena gewerkt aan mijn presentatietechniek op video. Ik moest een grote drempel over, met haar hulp en advies ben ik daar overheen gestapt. 

 

Dankzij het gemak waarmee Martiena mij hierin meenam kan ik mijn boodschap helder overbrengen. Ze let op de kleinste details en geeft eerlijk feedback op een manier dat je er direct wat mee kunt. Ik heb grote stappen gemaakt om meer zichtbaar te zijn voor mijn doelgroep, door de samenwerking met Martiena. Ik raad je aan om met haar in gesprek te gaan, dan ervaar je het zelf'.
Aurélie Veltema - AVUE,  event organisatie & advies

Laat je verrassen door de E.C.H.T. formule waarbij je in de toekomst al jouw presentaties op en top kunt inzetten.

 

De methode is speciaal ontwikkeld om te zoeken naar welke presentatiestyle het beste bij jou, je onderneming en je producten passen. Het is immers belangrijk dat jij jezelf bent en dat je boodschap over komt bij het publiek. Met de E.C.H.T. methode krijg je de zelfvertrouwen die je nodig hebt, wanneer je het podium betreedt. 

 

De V.I.P. Doe - Dag wordt georganiseerd op Domein Houtum in Kasterlee (BE).
Liever bij jou afspreken? Geen probleem maar dan komt de reistijd + kosten er excl. bij.

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

V.I.P. Doe-Dag  

Breng je Video In Praktijk!

  €755 

excl. btw


Programma samen maken


5+ Video's opnemen


✓ 50+ Actie foto's


✓ 35+ Video ideeën


Video strategie planV.I.P. Doe-Dag Deluxe  

Breng je Video In Praktijk!

1235 

excl. btw

✓ Programma samen maken


✓ 5+ Video's opnemen


✓ 50+ Actie foto's


✓ 35+ Video ideeën


✓ Video strategie plan✓ Online sessie vooraf

  

✓ Online training Video opnemen


✓ Overnachting in een huisje


✓ Online sessie achteraf


✓ Animatie Video intro


________________ =


€1655,-  - 25%  

€ 1235,-Extra Pakket Plus Voordelen

Online sessie vooraf (t.w.v. €100,-)

Voordat de V.I.P. Doe-dag plaatsvindt nemen we jouw wensen door en zullen we een goed programma maken voor jouw geweldige dag! Tevens kunnen we ook al echt kennis met elkaar maken, zodat we tijdens de Doe-Dag meteen van start kunnen gaan met de juiste feeling.

 

Online Training – Video opnemen (t.w.v. €350,-)
Deze online training bestaat uit 4 modules die in teken staan van video’s opnemen. Je krijgt deze vooraf, zodat je thuis al kunt werken aan je teksten en de oefeningen. Zo kunnen we ‘op en top’ je video’s opnemen!

 

Overnachting op Camping Houtum (t.w.v. €100,-)
Je kan de nacht voor of na je V.I.P. Doe-Dag overnachten op het domein. Zo kun je uitgerust aan de dag beginnen of kun je in alle rust nagenieten van de overweldigende dag. Liever twee nachten blijven slapen? Tegen een kleine vergoeding van €50,- komt dat helemaal in orde.

 

Online sessie achteraf (t.w.v. €100,-)
Wanneer de Doe-Dag heeft plaatsgevonden gaan we nog een sessie samen inplannen om te kijken hoe het nu met je gaat, waar je eventueel tegen aanloopt en kijken waar je nog behoefte aan hebt.

 

Animatie video intro (t.w.v. €250,-)
Corina van Virtual Focus maakt te gekke animatie video’s. Ze kan hierdoor ook een speciale intro maken voor jouw video’s met bijvoorbeeld je logo of je eigen foto. Deze intro kun je voortaan inzetten bij alle video’s die je gaat maken.

 

 

Normaal gesproken kost dit pakket €1655,- nu krijg maar liefst je 25% korting op het gehele pakket! Pak deze Deluxe kans voor maar €1235,-

*Het is mogelijkheid om de VIP PLUS pakket te betalen in 2 termijnen. , voordat de V.I.P. Doe Dag heeft geplaats gevonden. Je betaald dan 2x €700,-  en deze betalingen hebben plaatsgevonden voordat de V.I.P. Doe Dag is.

Wat kan je verwachten?

Welk pakket je ook kiest, je krijgt sowieso het volgende:

>> Volledige werkdag met 7 uur werken + pauzes

>> Overheerlijke lunch, drinken en tussendoortjes

>> Vooraf draaiboek naar eigen wensen

>> Werkboek De Kop-Romp-Staart Methode

>> Online E-Book video’s opnemen

>> Videomarketing strategie

>> Een lijst met 35+ video ideeën

 

Corina Evers - Virtual Focus

'Tijdens de inspiratiesessie met Martiena ben ik tot enorm veel inzichten gekomen over wat ik met mijn aanbod kan doen. Ze zit boordevol goeie ideeën! Tijdens de dag heb ik samen met haar voor mezelf goed op papier kunnen zetten waar de behoefte ligt van mijn doelgroep. Welke producten kan ik maken? En hoe ga ik dat aanpakken? Net even verder kijken en denken is heel goed om dat samen te kunnen doen en niet te blijven hangen in de 'waan van de dag'.

 

Compleet met een fotosessie in de mooie omgeving heb ik voldoende beeldmateriaal om te kunnen gebruiken in mijn social media uitingen. Daarnaast is ze een enthousiaste en vrolijke dame die zorgt dat de dag met veel aandacht verloopt. Martiena, dank je wel voor deze waardevolle dag!'
Corina Evers - Virtual Focus

Wie is Martiena?

Als presentatiecoach help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen jezelf kunt presenteren. 

Als klein meisje wilde ik niets liever dan voor een groep te staan en te entertainen. Daarom was het ook geen verrassing dat ik auditie ging doen voor de musical opleiding. Toen mij werd aangeboden om ook een trainers opleiding te volgen werd ik meteen enthousiast. Nu kan ik mijn eigen ervaring inzetten om ondernemende experts verder te helpen met hun presentatietechnieken.

Het is als ondernemer zo ontzettend belangrijk dat je jezelf E.C.H.T. presenteert.  

Martiena de Graaf - Presentatiecoach - Echt Presenteren

Nog extra vragen?

Ben ik wel geschikt?

Natuurlijk ben jij geschikt als jij video’s wilt inzetten voor je bedrijf, maar je nog de handvatten mist om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Denk je nog in de vorm van: wat kost het veel? Denk eerder aan wat levert deze investering mij op?

 

Stel jezelf eens de volgende vragen:

 • Denk ik altijd in de wat-als vorm, waardoor je te vaak beren op de weg ziet?
 • Heb je geen idee waarover je allemaal video’s kan maken?
 • Zou je wel een dosis aan zelfvertrouwen kunnen gebruiken?
 • Wil jij een marketingplan speciaal gericht om video’s in te zetten?

 

Op minimaal één vraag JA geantwoord? Dan ben je helemaal geschikt voor deze V.I.P. Doe Dag!

Mag ik écht zelf de dag indelen?

Jaa, we gaan samen de dag inplannen naar jouw wensen en behoefte. Hierdoor kan jij de gewenste resultaten behalen, waar jij al zolang naar verlangt.

Waarom zou ik voor het V.I.P. Deluxe moeten kiezen?
 • Je krijgt namelijk 2x extra een online coachingsessie van anderhalf uur per keer. Deze mag je op een eigen gekozen moment inzetten.
 • Je mag overnachten op Camping Houtum in een huisje, zodat we fris en fruitig kunt beginnen aan de dag. Tevens is dit op het domein waar we de hele dag gaan werken aan jouw bedrijf. 
 • Je krijgt de online training – video opnemen vooraf, zodat je al kan beginnen met de voorbereiding thuis. Dit scheelt tijd die we beter kunnen inzetten met je marketingplan of video’s maken. 
 • Je krijgt van mijn samenwerkingspartner Corina van Virtual Focus een eigen bewegend digitale visitekaartje voor jouw bedrijf die je ook weer kan inzetten voor je videomarketing.
Ga ik echt met jou samen werken Martiena?

Jazeker, wij samen gaan werken aan jouw bedrijf. Er zullen geen andere ondernemers aanwezig zijn. Echt 1-op-1 beloofd!

Als ik nog geen website heb, wat kan ik dan zoal doen met de video’s?

De video’s kan je uploaden op YouTube. Hier kan je, jouw eigen kanaal gaan starten. Deze kunnen we samen helemaal inrichten en er de juiste video’s voor maken. Tevens (als jouw website live staat) kan jij later deze video’s integreren op je website.

 

De video’s kun je gaan delen op jouw Social Media platformen. We gaan video’s maken in allerlei vormen en formaten, zodat jij meteen aan je videomarketing kan beginnen.

Hoe snel heb ik de investering terug?

Dezelfde week kun jij de gemaakte video’s en foto’s integreren op je website en op je Social Media platformen. Je gaat ineens op een andere manier en zeer persoonlijk contact maken met je potentiële klant.

Wat zijn de locaties of faciliteiten?

Binnen:

 • We kunnen in het Café foto’s aan tafels maken.
 • In de zaal aan tafel, met de beamer, flip-over of gewoon met een fotostudio.
 • Tevens kunnen we ook je eigen spullen zetten op de foto, denk aan bijvoorbeeld je banner.
 • En nog veel meer…

 

 

Buiten:

 • Op een rustige straat met een rustige achtergrond.
 • We kunnen zoal in het bos bij een kanaal foto’s maken, waar ook een hele mooie brug is.
 • Op een groot grasveld.
 • En nog veel meer…

Presenteer zoals je E.C.H.T. bent!