VIP VIDEO DAY
Samen aan de slag met video

VIP VIDEO DAY
Samen aan de slag met video

Video's nu inzetten is slim 
en zeker in deze tijd!

Waarom? Omdat je op een persoonlijke manier contact maakt met jouw doelgroep. Je kan ze hierdoor meteen aanspreken op een echte en leuke manier.

Heb je geen idee waar jij video’s over kan maken voor je bedrijf? Is dit ook meteen een reden waarom jij het aan het uitstellen en aan het uitstellen bent? Met de volgende vragen in je gedachte: waar moet ik eigenlijk beginnen, hoe bedenk ik nou een goed onderwerp en hoe breng ik mijn boodschap over?

Jij bent niet de enige ondernemende expert die hier tegen aanloopt. Meer dan 78% van de online ondernemende specialisten, maakt zelfs géén gebruik van videomarketing. Dit is natuurlijk absoluut zonde, hierdoor laat je mooie kansen liggen.

Wil jij leren hoe jij met gemak video’s kan opnemen en altijd een goed onderwerp hebt klaar staan? Dan is deze VIP VIDEO DAG echt helemaal iets voor jou.

Met deze Doe-Dag gaan we samen aan de slag om video's te maken en natuurlijk gaan we ze ook opnemen. Deze V.I.P. Doe Dag is echt 1-op-1.

We gaan er voorzorgen dat we samen alles uit deze speciale dag gaan halen. De gehele dag draait om jou & je video's. Hierdoor gaan wij de beste resultaten behalen op één dag.

Ook gaan we op verschillende locaties video’s opnemen en gave foto’s van je maken. Want ja, die horen er dan natuurlijk ook bij! En.. dit is nog niet alles!

We zorgen er samen voor dat jij deze hele dag centraal staat. Zo kun je echt de beste resultaten op één dag behalen. Jij hebt vast wel een wensenlijstje, maar ik uiteraard ook!

Want wat ik wil, is dat jij echt alles uit deze dag haalt wat mogelijk is! Zonder fratsen, zonder gedoe en je gaat echt met goede video’s en foto’s naar huis!

De VIP VIDEO Voordelen:

 • Voorafgaan aan deze dag mag jij een mooie indicatie doorgeven met jouw wensen, zodat jij het meeste uit deze dag kan halen. 
 • Jij bent de enige ondernemer die dag, waardoor jij volledig centraal staat. Hierdoor kunnen we gefocust werken aan jouw bedrijf.
 • Na deze dag heb jij een hele videostrategie op papier staan, zodat jij voortaan met gemak video kan verwerken in je marketing. Dit gaat je zichtbaarheid vergroten en de band met je doelgroep versterken. 
 • Eindelijk kan jij over je eigen obstakels heen stappen, waardoor je comfortabel jezelf E.C.H.T. kan presenteren voor de camera.
 • Je krijgt eindelijk de video’s die jij al zolang wilt maken. Geen uitstelgedrag meer, maar gewoon doen -> actie dus!
 • De video’s en foto’s maak ik met de apparatuur waarover ik beschik, zodat je met goede kwaliteit video’s en foto’s naar huis gaat!
Aurelie
Aurélie Veltema

'Martiena is een enthousiaste en ondernemende creatieveling die altijd klaar staat om mij en andere te helpen. Ze heeft een aanstekelijke glimlach die maak dat ik haar vertrouw en me open durf te stellen. 

Ik heb met Martiena gewerkt aan mijn presentatietechniek op video. Ik moest een grote drempel over, met haar hulp en advies ben ik daar overheen gestapt. Dankzij het gemak waarmee Martiena mij hierin meenam kan ik mijn boodschap helder overbrengen. 

Ze let op de kleinste details en geeft eerlijk feedback op een manier dat je er direct wat mee kunt. Ik heb grote stappen gemaakt om meer zichtbaar te zijn voor mijn doelgroep, door de samenwerking met Martiena. Ik raad je aan om met haar in gesprek te gaan, dan ervaar je het zelf!' 

Yvonne
Yvonne verhulsdonk

'Vóórdat ik bij Martiena heb leren “pitchen” voor mijn eerste videofilmpje over mijn bedrijf, vond ik het heel spannend om iets over mijzelf te vertellen.  

Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!

Nu vind ik het niet meer erg om een filmpje over mezelf op te nemen, alle tools daarvoor heb ik van Martiena gehad.

Wil jij leren presenteren voor je video of voor een live presentatie? Dan kan ik Martiena van harte aanbevelen!'

Even voorstellen...

​Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Opties

DAG-MENU ONDERDELEN:

Dit zijn keuze opties die we met elkaar tijdens ons eerste gesprek zullen samenstellen. Mis jij iets in deze mooie menulijst aan sessies? Dan mag je dat natuurlijk vooraf aangeven en gaan we jouw wens in vervulling brengen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij de gewenste resultaten gaat behalen.

Video Strategie

We gaan samen jouw gehele videomarketing op poten zetten, zodat we precies weten welke video’s jij dit aankomende jaar gaat inzetten voor jouw bedrijf. Je hoeft ze dan alleen maar te filmen, want jouw videofundament staat!

Pitchen

Heb jij op dit moment nog  niet helder voor ogen wat jouw pitch is? Dan gaan wij hiermee aan de slag, zodat jij in elke video jezelf kort en krachtig kan voorstellen aan je kijkers.

Actie foto's

Op het terrein waar de VIP Day plaatsvindt kunnen we acties foto's (zowel binnen als buiten) maken voor op je social media, website en video's.

E.C.h.t. Presenteren

Je krijgt een 1-op-1 coaching sessie, zodat we meteen de tips & tricks in praktijk kunnen brengen. We gaan echt werken aan jouw echtheid, zodat jij comfortabel en transparant kan zijn tijdens je opname.

Video's opnemen

Op een locatie naar keuze (op het terrein) ga jij de door ons samen voorbereide video's opnemen. Hierdoor ga jij met een handvol opnames naar huis en kun je ze meteen gaan inzetten.

Zelfvertrouwen

Zie jij regelmatig van die reusachtige beren op de weg, waardoor jij niet de stappen neemt die jij dolgraag zou willen nemen? Denk aan video’s opnemen of het maken van profiel of actie foto’s. Zonde! Tijdens deze 1-op-1 coaching sessie gaan we werken aan jouw zelfvertrouwen!

Inspiratie sessie

Loop jij tegen bepaalde struggels aan met jouw bedrijf en kom je geen stap verder? Zou jij wel wat inspiratie en motivatie kunnen gebruiken? Ja? Dan kijken we samen door een vergrootglas en nemen we jouw bedrijf onder de loep ;) Hierdoor krijg jij nieuwe ideeën, waardoor jij een ongelofelijke boost krijgt.

''Laat je verrassen door de E.C.H.T. formule waarbij je in de toekomst al jouw presentaties op en top kunt inzetten.''

De methode is speciaal ontwikkeld om te zoeken naar welke presentatiestyle het beste bij jou, je onderneming en je producten passen. Het is immers belangrijk dat jij jezelf bent en dat je boodschap overkomt bij het publiek. Door middel van De E.C.H.T. Methode krijg je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt, wanneer je jouw video's aan het opnemen bent. 

De VIP DAY wordt georganiseerd op Domein Houtum in Kasterlee (BE).

Liever bij jou afspreken? Geen probleem maar dan komt de reistijd + kosten er excl. bij.

VIP DAY

Samen aan de slag met video!

755,-

 • Dag programma samen maken
 • +5 Video's opnemen
 • Actie foto's
 • Brainstormen over video's
 • Video Strategie plan opstellen
VIP DAY PLUS

Samen aan de slag met video!

1234,-

 • Dag programma samen maken
 • +5 Video's opnemen
 • Actie foto's
 • Brainstormen over video's
 • Video Strategie plan opstellen
 • Online sessie voor & achteraf
 • Online Training: Video opnemen
 • Overnachting

extra's

Voordelen plus pakket


Online sessie vooraf (t.w.v. €100,-)

Online Training – Video opnemen (t.w.v. €599,-)

Overnachting op Camping Houtum (t.w.v. €100,-)

Online sessie achteraf (t.w.v. €100,-)

Els
Karin Bor

'Martiena is super enthousiast, creatief en vindingrijk. Ze luistert goed naar je. Voor je het weet stap je (volkomen op je gemak), buiten je comfort zone.

Op het gebied van presentatie, voor een groep, op een podium of op beeld is zij de expres die je kan helpen om over te komen als jij wil. Ze geeft je een boost zelfverzekerdheid mee!

Echt een aanrader wil je je onderneming en daarmee jezelf op een 'podium' plaatsen.'

Corina
Corine Evers

'Tijdens de inspiratiesessie met Martiena ben ik tot enorm veel inzichten gekomen over wat ik met mijn aanbod kan doen. Ze zit boordevol goeie ideeën!

Tijdens de dag heb ik samen met haar voor mezelf goed op papier kunnen zetten waar de behoefte ligt van mijn doelgroep. Welke producten kan ik maken? En hoe ga ik dat aanpakken? Net even verder kijken en denken is heel goed om dat samen te kunnen doen en niet te blijven hangen in de 'waan van de dag'.

Compleet met een fotosessie in de mooie omgeving heb ik voldoende beeldmateriaal om te kunnen gebruiken in mijn social media uitingen. Daarnaast is ze een enthousiaste en vrolijke dame die zorgt dat de dag met veel aandacht verloopt. Martiena, dank je wel voor deze waardevolle dag!'

Wat kan je verwachten?

Welk pakket je ook kiest, je krijgt sowieso het volgende:

Martiena de Graaf
 • Volledige werkdag met 7 uur werken + pauzes
 • Overheerlijke lunch, drinken en tussendoortjes
 • Vooraf draaiboek naar eigen wensen
 • Werkboek De Kop-Romp-Staart Methode
 • Online E-Book video’s opnemen
 • Videomarketing strategie
 • Een lijst met 35+ video ideeën

Vragen 

Nog extra vragen?

Ben ik wel geschikt?

Mag ik de dag echt zelf indelen?

Waarom zou ik voor de VIP Deluxe kiezen?

Ga ik echt alleen met jou samenwerken Martiena?

Als ik nog geen website heb, wat kan ik dan doen met de video's?

Hoe snel heb ik mijn investering terug?

Wat zijn de faciliteiten?

Podcast Day
Petra van Handel

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden     I    Privacy verklaring     |     Cookie beleid