VIP PODCAST DAY

Podcast is dé nieuwe manier om jezelf te presenteren

Steeds meer ondernemende experts gaan plaatsnemen achter de microfoon om podcast afleveringen voor hun bedrijf in te spreken. Natuurlijk heeft dit te maken met een nieuwe marketing strategie, hun zichtbaarheid vergroten, maar ook om nieuwe potentiële klanten van waardevoller informatie te voorzien.

Wist je dat ook jij Podcast kan inzetten?

Ondertussen verspreid zich een heuse 'podcastvirus' over Nederland. Toch staat op dit moment de teller op 21% van de ondernemers die een podcast zelf inspreekt en 76% van de ondernemers die wekelijks afleveringen beluisteren. Dit betekent dat er nog maar relatief weinig deskundige ondernemers zelf een podcast inspreken. Daarom kan dit nu de juiste tijd voor jou en je doelgroep zijn.

Hoe gaaf zou het zijn als jij gaat starten met je eigen reeks? Jij kan juist dé specialist zijn die door middel van podcast jouw doelgroep voorziet van nieuwe kennis, ervaringen en inzichten. Hierdoor kan jij het verschil laten zien. Het enige is wat je moet doen: is beginnen!

Wist je, dat jouw potentiële luisterpubliek op elk gewenst moment van de dag naar jou afleveringen kan luisteren? Het is ideaal te combineren tijdens het uitlaten van de hond, auto rijden, strijken en ook gedurende het ophangen van de was. Deze taken zijn natuurlijk vrij gewoon voor ieder huishouden, maar kunnen absoluut gemixt worden met je afleveringen.

Het kan ook heel goed zijn dat de presentatievorm Podcast meer bij jou past dan bijvoorbeeld het opnemen van je eigen video’s. Hierdoor kun je toch je specialisme delen en kom je niet met je hoofd in beeld. Alleen ligt de focus nu wel op jouw stem. Als je deze optimaal wilt inzetten, dan kun je vooraf stem oefeningen doen om hem te versterken.

Wil jij leren hoe jij met gemak je eigen podcast kan opnemen, de inhoud helder kunt delen en hoe jij je stem het beste kunt gebruiken? Dan is deze Podcast Doe-Dag echt helemaal iets voor jou.

Martiena & Petra
Martiena & Jody

Met deze Doe-Dag gaan we samen aan de slag om een Podcastreeks te ontwerpen en natuurlijk een aantal afleveringen op te nemen. Deze Doe-Dag is echt 1-op-1. 

We gaan er voor zorgen dat we samen alles uit deze speciale dag gaan halen. De gehele dag draait om jou & en je podcast. Hierdoor gaan wij de beste resultaten behalen op één dag.

Daarbij krijg jij vooraf ook nog stem-oefeningen, zodat je al kan beginnen met het trainen van je stem. 

Wist je dat je stembanden ook getraind kunnen worden net zoals je andere spieren en banden van jouw lichaam? Hierdoor kun jij optimaal je stem gaan inzetten tijdens jouw podcast.

‘Start ook met het opnemen van je eigen podcast om jouw inzichten, ervaring en kennis te delen met je luisteraars.’

De voordelen van de VIP PODCAST Day:

 • Voorafgaand aan deze dag mag jij een mooie indicatie doorgeven met jouw wensen, zodat jij het meeste uit deze dag kan halen.
 • Jij bent de enige ondernemer die dag, waardoor jij volledig centraal staat. Hierdoor kunnen we gefocust werken aan jouw bedrijf.
 • Na deze dag heb jij een hele podcaststrategie op papier staan, zodat jij voortaan met gemak podcast kan verwerken in je marketing. Dit gaat je zichtbaarheid vergroten en de band met je doelgroep versterken.
 • Eindelijk kan jij over je eigen obstakels heen stappen, waardoor je comfortabel jezelf E.C.H.T. kan presenteren in je volgende aflevering(en).
 • Je krijgt eindelijk de podcast opnames die jij al zolang wilt maken. Geen uitstelgedrag meer, maar gewoon doen -> actie dus!
Aurelie
Aurélie Veltema

'Martiena is een enthousiaste en ondernemende creatieveling die altijd klaar staat om mij en andere te helpen. Ze heeft een aanstekelijke glimlach die maak dat ik haar vertrouw en me open durf te stellen.

Ik heb met Martiena gewerkt aan mijn presentatietechniek op video. Ik moest een grote drempel over, met haar hulp en advies ben ik daar overheen gestapt. Dankzij het gemak waarmee Martiena mij hierin meenam kan ik mijn boodschap helder overbrengen.

Ze let op de kleinste details en geeft eerlijk feedback op een manier dat je er direct wat mee kunt. Ik heb grote stappen gemaakt om meer zichtbaar te zijn voor mijn doelgroep, door de samenwerking met Martiena. Ik raad je aan om met haar in gesprek te gaan, dan ervaar je het zelf!'

klant
Yvonne Verhulsdonk

'Vóórdat ik bij Martiena heb leren “pitchen” voor mijn eerste videofilmpje over mijn bedrijf, vond ik het heel spannend om iets over mijzelf te vertellen.

Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!

Nu vind ik het niet meer erg om een filmpje over mezelf op te nemen, alle tools daarvoor heb ik van Martiena gehad.

Wil jij leren presenteren voor je video of voor een live presentatie? Dan kan ik Martiena van harte aanbevelen!'

Even voorstellen...

​Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Opties

DAG-MENU ONDERDELEN:

Dit zijn keuze opties die we met elkaar tijdens ons eerste gesprek zullen samenstellen. Mis jij iets in deze mooie menulijst aan sessies? Dan mag je dat natuurlijk vooraf aangeven en gaan we jouw wens in vervulling brengen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij de gewenste resultaten gaat behalen.

Podcast Strategie

In een planningsschema gaan we samen jouw podcastmarketing op poten zetten, zodat we precies weten welke afleveringen jij dit aankomende jaar gaat inzetten voor jouw bedrijf. Je hoeft ze dan alleen maar in te spreken, want jouw podcastfundament staat!

Pitchen

Heb jij op dit moment nog niet helder voor ogen wat jouw pitch is? Dan gaan wij hiermee samen aan de slag, zodat jij in elke aflevering jezelf kort en krachtig kan voorstellen aan je luisteraars.

Actie foto's

Op het terrein waar de V.I.P.- Day plaatsvindt kunnen we actie foto’s (zowel binnen als buiten) maken voor op je social media, website en podcastreeks. Voor een impressie kan je naar beneden scrollen.


E.C.h.t. Presenteren

Je krijgt een 1-op-1 coaching sessie, zodat we meteen de tips & tricks in praktijk kunnen brengen. We gaan echt werken aan jouw echtheid, zodat jij comfortabel en transparant kan zijn tijdens je opname.

Podcast opnemen

Op een inspirerende plek kan jij achter de podcastmicrofoon kruipen en de door ons samen voorbereide afleveringen opnemen. Hierdoor ga jij met een handvol opnames naar huis en kun je ze meteen gaan inzetten.


Zelfvertrouwen

Zie jij regelmatig van die reusachtige beren op de weg, waardoor jij niet de stappen neemt die jij dolgraag zou willen nemen? Denk aan podcast opnemen of het maken van profiel of actie foto’s. Zonde! Tijdens deze 1-op-1 coaching sessie gaan we werken aan jouw zelfvertrouwen!

Inspiratie sessie

Loop jij tegen bepaalde struggels aan met jouw bedrijf en kom je geen stap verder? Zou jij wel wat inspiratie en motivatie kunnen gebruiken? Ja? Dan kijken we samen door een vergrootglas en nemen we jouw bedrijf onder de loep ;). Hierdoor krijg jij nieuwe ideeën, waardoor jij een ongelofelijke boost krijgt.

''Laat je verrassen door de E.C.H.T. formule waarbij je in de toekomst al jouw presentaties op en top kunt inzetten.''

Deze methode is speciaal ontwikkeld om te zoeken naar welke presentatiestyle het beste bij jou, je onderneming en je producten passen. Het is immers belangrijk dat jij jezelf bent en dat je boodschap helder overkomt bij het publiek. Door middel van De E.C.H.T. Methode krijg je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt, wanneer je jouw podcast aflevering(en) aan het opnemen bent.

De V.I.P. DAY wordt georganiseerd op Domein Houtum in Kasterlee (BE).


Liever bij jou afspreken? Geen probleem maar dan komt de reistijd + kosten er excl. bij.

VIP DAY

Samen aan de slag met podcast!

755,-

 • Dag programma samen maken
 • +3 Afleveringen opnemen
 • Actie foto's
 • Brainstormen over onderwerpen
 • Podcast Strategie plan opstellen
VIP DAY PLUS

Samen aan de slag met podcast!

1234,-

 • Dag programma samen maken
 • +3 Podcast opnemen
 • Actie foto's
 • Brainstormen over onderwerpen
 • Podcast Strategie plan opstellen
 • Online sessie voor & achteraf
 • Online Training: Podcast
 • Overnachting

extra's

Voordelen plus pakket


Online sessie vooraf (t.w.v. €100,-)

Online Training – Podcast opnemen (t.w.v. €599,-)

Overnachting op Camping Houtum (t.w.v. €100,-)

Online sessie achteraf (t.w.v. €100,-)

Els
Karin Bor

'Martiena is super enthousiast, creatief en vindingrijk. Ze luistert goed naar je. Voor je het weet stap je (volkomen op je gemak), buiten je comfort zone.

Op het gebied van presentatie, voor een groep, op een podium of op beeld is zij de expres die je kan helpen om over te komen als jij wil. Ze geeft je een boost zelfverzekerdheid mee!

Echt een aanrader wil je je onderneming en daarmee jezelf op een 'podium' plaatsen.'

Corina
Corine Evers

'Tijdens de inspiratiesessie met Martiena ben ik tot enorm veel inzichten gekomen over wat ik met mijn aanbod kan doen. Ze zit boordevol goeie ideeën!

Tijdens de dag heb ik samen met haar voor mezelf goed op papier kunnen zetten waar de behoefte ligt van mijn doelgroep. Welke producten kan ik maken? En hoe ga ik dat aanpakken? Net even verder kijken en denken is heel goed om dat samen te kunnen doen en niet te blijven hangen in de 'waan van de dag'.

 

Compleet met een fotosessie in de mooie omgeving heb ik voldoende beeldmateriaal om te kunnen gebruiken in mijn social media uitingen. Daarnaast is ze een enthousiaste en vrolijke dame die zorgt dat de dag met veel aandacht verloopt. Martiena, dank je wel voor deze waardevolle dag!'

Wat kan je verwachten?

Welk pakket je ook kiest, je krijgt sowieso het volgende:

 • Volledige werkdag met 7 uur werken + pauzes
 • Overheerlijke lunch, drinken en tussendoortjes
 • Vooraf draaiboek naar eigen wensen
 • Werkboek De Kop-Romp-Staart Methode
 • Podcastmarketing strategie
 • Een lijst met 35+ podcast ideeën

Vragen 

Nog extra vragen?

Ben ik wel geschikt?

Mag ik de dag echt zelf indelen?

Waarom zou ik voor de VIP Deluxe kiezen?

Ga ik echt alleen met jou samen werken Martiena?

Als ik nog geen website heb, wat kan ik dan doen met de afleveringen?

Hoe snel heb ik mijn investering terug?

Wat zijn de faciliteiten?

Podcast Day
Petra van Handel

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden     I    Privacy verklaring     |     Cookie beleid