Speciaal voor jou...

De online workshop: 

'Spreken met een krachtige stem'

Gebruik jij jouw stem op de juiste manier?

Tijdens het delen van je waardevolle informatie gedurende een presentatie op een podium, in een video, podcast, maar ook coachcall, webinar etc. Oftewel op ieder moment dat jij 'iets' verbaal wilt communiceren, heb jij jouw stem nodig.

Vandaar de vraag, gebruik jij jouw stem wel op de juiste manier? Zet jij hem bijvoorbeeld bewust in, zodat je tekst beter overkomt? Of heb je geen flauw idee wat je precies doet?

Je stem is iets unieks, wat volledig bij jou als persoon hoort. 

Daarom is het ook goed dat jij je bewust bent over hoe je klinkt, weet hoe je stemconditie is, maar ook of je met voldoende luistercomfort spreekt.

Er zijn ontzettend veel mensen die zich er niet bewust van zijn, dat ze binnensmonds, veel te snel en gewoonweg saai spreken door te weinig intonatie. Als ik een tijd naar je ga luisteren, wil ik door jouw stem meegenomen worden in je verhaal. Anders zal ik (helaas) vroegtijdig je online opname uitzetten. Niet omdat de informatie niet waardevol is, maar omdat je me niet raakt. Ik zal mijn concentratie hierdoor eerder verliezen en denken aan de boodschappen die ik nog moet halen.

Dit is ook de reden waarom ik je aanraad om je bewust te worden van datgene dat jij doet met je eigen stem. Dat je weet wat je doet, hoe je klinkt en dat je vervolgens ook kunt spelen met je stem. Door het combineren van diverse stemtechnieken, ga je meer impact hebben op ons als publiek.

Oftewel, hoe klinkt jouw stem en ben je daar tevreden over?

Als je al één keer nee antwoord op een bovenstaande vraag, dan is deze online workshop helemaal iets voor jou!

GRATIS online workshop

Spreken met een krachtige stem

Deze online workshop ga ik op de dag van de stem, vrijdag 16 april geven van 10 tot 11 uur.

Ik ga iedere stemterm uitvoerig met je bespreken, zodat je weet wat het betekent en hoe je hieraan kunt werken.

Daarbij gaan we meerdere oefeningen doen, waardoor je de technieken gelijk gaat toepassen.

Deze workshop is volledig gratis

Presentatiecoach Martiena

Doe je mee?

aanvullende informatie

Na afloop van deze workshop

Hoe jij jouw stem optimaal, eenvoudig en automatisch gaat inzetten, tijdens het geven van een presentatie. 

Hoe je meer resultaten gaat bereiken door krachtiger de waardevolle inhoud over je vakkennis te delen.

Hoe je een overtuigende presentatie gaat geven, omdat je 'gedag' zegt tegen stopwoordjes.

Voor wie is deze online workshop?

Deze stem workshop geef ik speciaal voor zelfstandige ondernemers, die bewuster willen worden over hun eigen stemgebruik. Die willen starten of al regelmatig presentaties geven zowel off- als online. Je bent er klaar voor om je kennis te delen, maar je wilt krachtiger spreken, waardoor de inhoud beter overkomt en daadwerkelijk onthouden gaat worden.

De informatie en de oefeningen die ik deel, behoren tot de basis van je stemtechnieken. Als je al meerdere stemtrainingen van mij hebt gevolgd, dan loop je al voor op deze informatie. Je kunt wel gewoon meedoen, als je weer even je stem wilt trainen 😉

Doe mee met deze gratis online workshop en ga leren hoe je met meer impact kunt spreken, waardoor de inhoud die je deelt echt opgeslagen gaat worden door jouw publiek.

Ga ontdekken waar je stem conditie nog niet optimaal is, waardoor je straks meer resultaten gaat behalen door het geven van je presentatie(s).

Deze online workshop kracht spreken begint al over...

10
dagen
21
uren
12
minuten
16
seconden

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy