Zelfverzekerd jezelf filmen
Leer jezelf te presenteren met voldoende zelfvertrouwen!

Zelfverzekerd

jezelf filmen

Voel jij je al comfortabel genoeg om video’s te maken voor je bedrijf? Of loop je nog tegen je perfectionisme of te weinig aan zelfvertrouwen aan? Beide obstakels zijn grote hindernissen die je op de één of andere manier moet zien te omzeilen. Alleen hoe? Meestal lukt je dit niet in je eentje, maar kom je verder met de gepaste hulp.

De meeste ondernemers lopen hierop vast, waardoor ze terugvallen op hun eigen uitstelgedrag. De video ideeën gaan weer terug in de kast en komen onder het stof terecht. Dit is ontzettend jammer en logisch tegelijkertijd. Als je iets bang maakt, dan loop je er liever voor weg, dan dat je jezelf gaat uitdagen.

Alleen wat zeg jij ervan, zullen we dit eens samen doen? Dat ik jou ga helpen om van je videovrees af te komen, waardoor jij je in korte tijd voldoende zeker voelt om wel te filmen.

Voel je de spanning nu al in je lichaam? Heel goed, want dan zitten  we op de goede weg. Jij staat er namelijk niet alleen voor, samen komen we een stuk verder en kunnen we de ‘oh zo’ grote obstakels overwinnen.

Zullen we samen jouw strijdbijl begraven, zodat je voortaan kan schitteren in je eigen video’s?

Deze video training ziet er zo uit:

MODULE 1

Videovrees overwinnen

Deze module is een combinatie van theoretische lessen en praktische oefeningen. Deze gouden combi gaat jou helpen om jouw (presentatie)angst te achterhalen. Waar het begonnen is, maar ook om een realistisch beeld over het heden te krijgen. Het doel van deze module is, dat jij weer opnieuw gaat geloven in je eigen kracht. Ook perfectionisme accepteren komt aan bod, zodat je ook daadwerkelijk kunt groeien.

MODULE 2

Profileren als expert

Durf jij jezelf al een expert op jouw vakgebied te noemen? Ben jij de deskundige die voor elk probleem de juiste oplossing heeft, waardoor jij jouw klant verder kan helpen? Zie jij alleen jezelf nog niet als een specialist, maar gewoon als iemand die zijn of haar werk gewoon heel leuk vindt? 

Heel goed, want in module 2 ga jij inzien dat jij jezelf voortaan wel als professional mag profileren.

MODULE 3

IJzersterke voorbereiding

Als je video’s wil opnemen, dan is een goede voorbereiding het halve werk. In deze module leer je de basiselementen kennen voor het maken van een ijzersterke inhoud tot het afvinken van de video checklist. Hierdoor kun je straks met een gerust hart en zonder extra (onnodige zorgen) je video met plezier opnemen.


MODULE 4

De E.C.H.T. Methode

De inhoud is gemaakt en daarom kun je nu gaan oefenen. Je gaat niet zo zeer oefenen op de tekst, maar je gaat juist leren om te spreken vanuit je vakgebied. Hierdoor kun je gemakkelijker jezelf zijn voor de camera. In deze module ga je oefeningen doen vanuit de E.C.H.T. methode, waardoor je bewust leert presenteren zoals je bent. Zonder extra toeters of bellen, want die zijn helemaal niet nodig!

MODULE 5

Zelfverzekerd jezelf filmen

De laatste module staat helemaal in het teken van het maken van video’s. Je gaat alle verkregen informatie nu toepassen in je eigen video. Hierdoor ga jij je zelfverzekerder voelen tijdens het filmen.

Alleen zo kan jij kwaliteit video’s maken en laten zien dat jij de professioneel bent  die jouw doelgroep het beste verder kan helpen.

Leer de basiselementen kennen, voor het maken van waardevolle video’s

Tijdens deze training krijg jij zowel theoretische lessen als praktische oefeningen. Dit betekent dat je niet de gehele training achter de computer moet zitten. Juist niet, je gaat juist ‘dingen ondernemen’, waardoor je nieuwe inzichten over jezelf gaat krijgen, en een definitieve streep door je videovrees kan zetten. Daarnaast gaan we deze videovrees symptomen omzetten in lichaamsrijk zelfvertrouwen, waardoor je kan gaan staan voor hetgeen wat jij het liefste doet.

Om maar even een beeld te schetsen: je krijgt maar liefst 5 modules die zijn opgedeeld in zowel lessen en oefeningen. Je wordt stap voor stap klaargestoomd, zodat je over een x-periode video’s met voldoende zelfvertrouwen durft op te nemen. Dit is het ultieme doel waarom deze online training draait. 

Geef jezelf deze video training cadeau..!!

€555,-

  • Training: Waardevolle video's maken
  • Training: Zelfverzekerd jezelf filmen 
  • Training: Succesvolle video's opnemen

Wat anderen zeggen:

'Ik heb korte online trainingen gevolgd, waarin ik alle handreikingen kreeg om een goede video te maken en op welke manier ik YouTube kon inzetten voor mijn yogabedrijf. Martiena bied dit zeer duidelijk en met enorm veel enthousiasme aan, zodat ik alle stappen makkelijk kon doorlopen en nu wekelijks video's upload.

Ingrid Loman - Yoga Awerness

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens!

Ina van berkum - Cat and Things

'Ik heb de online Video training gevolgd en daar veel nuttige tips en feedback gekregen. Martiena laat presenteren op camera er makkelijk uit zien. Vervolgens vertelt ze dan hoe jij dat zelf ook kunt oefenen. Een echte aanrader!'

Aurelie Veltema - AVUE

'De online trainingen van Martiena zijn echt een aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'


Joke de Jong - JJ Kado

De meest gestelde vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Direct na de betaling bevestiging, krijg jij de gevens per mail aan, over hoe jij kan inloggen in het systeem. Je kan vervolgens direct beginnen aan je training naar keuze.

Hoelang duurt een training?

Met elke training ben je een tijdje zoet. Ze zijn uitgebreid, maar wel efficiënt te gebruiken.

De opzet is uitgebreid gemaakt en worden regelmatig aangevuld met inspiratie, motivatie voorbeeld  video's en/of podcast.

Hoe kan ik betalen?

Je kan via Ideal of Bancontact in één keer veilig online betalen. Direct na bevestiging krijg je zowel je factuur als de inlog gegevens.

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

De trainingen zijn voor ambitieuze ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen profileren op de online web.

Je wordt stap voor stap meegenomen door de lessen heen, zodat de basis als dé gevorderde ondernemer uitgedaagd worden om groter te denken.