Zelfverzekerd filmen,
hoe doe je dat?

Voel jij je al comfortabel genoeg om video’s te maken voor je bedrijf? Of loop je nog tegen je perfectionisme of te weinig zelfvertrouwen aan? Beide obstakels zijn grote hindernissen die je op de één of andere manier moet zien te omzeilen. Alleen hoe? Meestal lukt je dit niet in je eentje, maar kom je verder met de gepaste hulp.

De meeste ondernemers lopen hierop vast, waardoor ze terugvallen in hun eigen uitstelgedrag. De video ideeën gaan weer terug in de kast en komen onder het stof terecht. Dit is ontzettend jammer en logisch tegelijk. Als iets je bang maakt, dan loop je er liever voor weg, dan dat je jezelf gaat uitdagen.

Wat zeg jij ervan, zullen we dit eens samen doen? Dat ik jou ga helpen om van je videovrees of uitstelgedrag af te komen, waardoor jij je in korte tijd voldoende zeker voelt om wel te filmen.

Voel je de spanning nu al in je lichaam? Heel goed, want dan zijn we op de goede weg. Jij staat er namelijk niet alleen voor, samen komen we een stuk verder en kunnen we de ‘oh zo’ grote obstakels overwinnen.

Zullen we samen jouw strijdbijl begraven, zodat je voortaan kan schitteren in je eigen video’s?

De voordelen om te werken aan je zelfvertrouwen

Doelgericht werken

Dankzij het vertrouwen in jezelf, ga je gemakkelijker spreken over je geliefde vakgebied. Je gaat er niet meer omheen praten, je weet wat je wilt zeggen en hoe je dit goed overbrengt. 

Expert status

Iedere video laat zien wat voor expert jij bent in je vakgebied. We worden enthousiast omdat we jou als persoon-ondernemer-expert leren kennen.  


Nieuwe klanten

Door jezelf als expert te laten zien (precies zoals je echt bent) trek je nieuwe klanten aan. Ze kiezen specifiek voor jou, omdat jij JIJ bent. Ze willen door jou verder geholpen worden.

ONLINE TRAINING 

Zelfverzekerd jezelf filmen

Deze online training is opgebouwd uit 5 modules die er stapsgewijs voor gaan zorgen dat jij je bewust gaat worden van je eigen kunnen. Dat jij (als het ware) jezelf gaat leren kennen zoals wij jou zien. Je gaat hierdoor nieuwe inzichten over jezelf opdoen, die een realistisch beeld weergeven. Voortaan ga jij videomarketing toepassen in je bedrijf en geen (video) uitdaging meer uit de weg.

DE MODULES ZIEN ER ALS VOLGT UIT:

Module 1: Videovrees overwinnen

4 lessen + 4 oefeningen

Deze module is een combinatie van theoretische lessen en praktische oefeningen. Dankzij deze gouden combi ga jij achterhalen waar jouw (presentatie)angst vandaan komt. We gaan dat moment naast het heden zetten, zodat we een realistisch beeld hierover krijgen. Het doel is, dat jij weer opnieuw gaat geloven in je eigen kracht. Ook het accepteren van perfectionisme komt aan bod, zodat je ook daadwerkelijk kunt groeien.

Module 2: Profileren als expert

10 lessen

Durf jij jezelf al een expert in jouw vakgebied te noemen? Ben jij de deskundige die voor elk probleem de juiste oplossing heeft, waardoor jij jouw klant verder kunt helpen? Zie jij alleen jezelf nog niet als een specialist, maar gewoon als iemand die zijn of haar werk heel leuk vindt? Heel goed, want in module 2 ga jij inzien dat jij jezelf voortaan wel als professional mag profileren.

Module 3: Vertrouwen op je voorbereiding

5 lessen

Als je video’s wilt opnemen, dan is een goede voorbereiding het halve werk. In deze module leer je de basiselementen kennen vanaf het maken van een ijzersterke inhoud tot aan het afvinken van de video checklist. Hierdoor kun je straks met een gerust hart en zonder extra (onnodige zorgen) je video met plezier opnemen.

Module 4: Videoscript vormgeven

5 lessen

Deze module zorgt ervoor dat je betere resultaten gaat bereiken met je video’s. Hierin ga je namelijk stap voor stap je eigen script met steekwoorden opbouwen. Je krijgt concrete voorbeelden die samen het presentatie stramien (voor iedere video) vormen, waardoor je de kijkers gaat informeren, inspireren, motiveren tot zelfs activeren om aan de slag te gaan. 

Module 5: Echt presenteren

9 oefeningen

De inhoud is gemaakt en daarom kun je nu gaan oefenen. Je gaat niet zozeer oefenen op de tekst, maar je gaat juist leren om te spreken vanuit je vakgebied. Hierdoor kun je gemakkelijker jezelf zijn voor de camera. In deze module ga je oefeningen doen vanuit de E.C.H.T. methode, waardoor je bewust leert presenteren zoals je bent. Zonder extra toeters of bellen, want die zijn helemaal niet nodig!

Even voorstellen...

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel je presentatie op een podium, tijdens je video opname en/of het inspreken van je nieuwe podcast aflevering.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en presentatieplezier te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij!

Alleen waar begin je nu mee, hoe krijg je meer zelfvertrouwen, hoe kun jij jezelf echt zijn en blijven waardoor je bewust jezelf succesvol kunt presenteren? Dankzij de E.C.H.T. Methode ga je dit en nog meer leren bij Echt Presenteren.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Even voorstellen...

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.


Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel je presentatie op een podium, tijdens je video opname en/of het inspreken van je nieuwe podcast aflevering.


Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en presentatieplezier te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij!


Alleen waar begin je nu mee, hoe krijg je meer zelfvertrouwen, hoe kun jij jezelf echt zijn en blijven waardoor je bewust jezelf succesvol kunt presenteren? Dankzij de E.C.H.T. Methode ga je dit en nog meer leren bij Echt Presenteren.


"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Voor wie is deze online training geschikt?

Voor ondernemers die….

Werk willen maken van video’s

Je kent de voordelen en er staat geen smoes meer in de weg om daadwerkelijk te starten met video’s. Ja het is spannend en een nog onbekend terrein, maar daar gaat deze online training verandering in brengen. Je gaat leren hoe je als ondernemer meer uit video’s gaat halen, omdat ze aansluiten bij de behoefte van je doelgroep. Je leert de video’s specifiek zo te maken, dat ze je nieuwe klanten opleveren.

Zelfstandig
willen werken

Hou jij van efficiënt en doelgericht werken? Dat het relatief weinig tijd kost, maar dat je wel alle handvaten krijgt die je nodig hebt? Dan gaat deze training je gegarandeerd verder helpen. Je krijgt namelijk het broodnodige, maar we blijven ver weg van de koetjes en kalfjes. Hierdoor verlies je geen kostbare tijd.

Dieper in de materie in willen

Zou jij met je video’s het verschil willen laten zien? Dat ze specifiek voor jou kiezen omdat je helder bent met de inhoud en laat zien wie jij als persoon-ondernemer-expert bent. Je gaat zo gemakkelijker spreken over je vakgebied, waardoor je doelgroep weet waarmee jij hun verder gaat helpen. De inhoud zegt namelijk genoeg over jouw vakkennis.

Zoals je nu doorhebt, is dat deze online training je echt verder gaat helpen met je performance maar ook met alles wat daarbij komt kijken. Je leert om zonder druk te presteren, maar met plezier te presenteren. Dat je weet wat je wilt zeggen, zodat jij de kijkers gaat informeren, inspireren, motiveren en om ze daadwerkelijk te activeren zodat ze aan de slag gaan met jouw vakgebied.

Jouw investering

Deze online training is opgedeeld in 5 modules, die gaan ervoor zorgen dat jij in korte tijd zelfverzekerd jezelf gaat filmen. De onderdelen zijn onder andere: videovrees overwinnen, profileren tot expert, de voorbereiding, presentatie structuur toepassen en jezelf e.c.h.t. presenteren. De onderdelen bestaan uit lessen en oefeningen.

In totaal zijn het: 25 lessen en 13 oefeningen

De investering voor je ondernemers ontwikkeling is € 235,-

Basis versie

Online training:
Zelfverzekerd jezelf filmen

25 lessen

13 oefeningen

Totaal

€235,-

€235,-

DELUXE

Online training:
Zelfverzekerd jezelf filmen

€235,-

25 lessen + 13 oef

Videoscript maken

€100,-

Pitch template

€15,-

4x coaching van 1 uur

€370,-

Totaal

€720

€570,-

Joke
Joke de Jong

'De training van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.' 

Aurelie
Aurélie Veltema

'Door de combinatie van heldere video's met toelichting op de opdracht en de oefeningen werd ik in 5 dagen begeleid om mijzelf te presenteren in een video. 


Martiena is enthousiast, geïnteresseerd en vlot in haar reactie waardoor ik aangehaakt bleef in de challenge en uitkeek naar de volgende stap. Dank voor deze toffe challenge waarin je zoveel waarde hebt gedeeld.'

Sabine
Sabine de Heer

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Tijdens de Challenge heb ik opbouwende feedback gekregen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.'   

Hoe is de online training opgebouwd?

1

Module 1 - Videovrees overwinnen

Les 1: Plankenkoorts VS Presentatieangst

Les 2: Angst onder ogen komen

Les 3: Waarom ben ik bang?

Les 4: Leer anders te denken

Les 5: Ga geloven in jezelf      


Oef: Herinneringen

Oef: De lat verlagen  

Oef: Meer zelfvertrouwen

Oef: Her- en bekennen      

     

2

Module 2 - Profileren als expert

Les 1: Kindertijd

Les 2: Tienertijd

Les 3: Heden

Les 4: De toekomst       

Les 5: Kernwaarden

Les 6: Passie & talenten

Les 7: Prestaties

Les 8: Persoonlijkheid

Les 9: Dromen

Les 10: Vakgebied uitpluizen

3

Module 3 - Vertrouwen op je voorbereiding

Les 1: Hoofdreden van video     

Les 2: De kijkers leren kennen

Les 3: Onderwerp uitkiezen

Les 4: Boodschap formuleren

Les 5: Video checklist

4

Module 4 - Videoscript vormgeven

Les 1: De inleiding

Les 2: Inhoud delen

Les 3: Samenvatting

Les 4: Call-to-action

Les 5: Afsluiter

5

Module 5 - De E.C.H.T. Methode

E - Echtheid
Oef: Jezelf voorstellen

Oef: Presenteren kun je leren


C = Contact maken
Oef: Jezelf presenteren voor de camera

Oef: Acceptatie van de kijkers


 Les: Echt Presenteren in de camera      

 


H = Houding

Oef: Houding staan of zitten

Oef: Ademhaling


T = Tekst delen

 Oef: Houden van je eigen stem 

 Oef: Praten in komma’s

     

     

Na het volgen..?

Heb jij je videovrees overwonnen

Je bent erachter gekomen waar je videovrees vandaan kwam. Voortaan ga jij je angst omzetten naar comfortabel presenteren. Nu je de oorzaak kent, ga je sneller en vooral ook gemakkelijker spreken. Deze transformatie van onzeker naar zelfverzekerd heb je doorgemaakt.

Zie jij jezelf als expert en weet jij precies waarmee jij  je doelgroep verder helpt

Je weet wie je bent, wat je doet en waarmee jij concreet je doelgroep helpt. Hierdoor hoef jij geen rol te spelen, maar kun jij gewoon jezelf zijn. Dit proces heb jij in drie stappen doorgemaakt, waardoor jij jezelf nu kent als persoon, ondernemer en als expert.

Gebruik jij alle elementen van een goede voorbereiding

Voortaan ga jij met een gerust hart jezelf presenteren, omdat je vertrouwen hebt in je voorbereiding. Je hebt de presentatie zorgvuldig en tot in de puntjes toe uitgewerkt. Hierdoor ga jij ontspannen de presentatie geven en ga je met gemak de boodschap overbrengen.

Weet jij precies hoe de Kop-Romp-Staart Methode werkt en hoe je hem toepast. 

Je leert alle stappen, door het te verwerken in je videoscript en hoe je vervolgens met voldoende structuur presenteert. Hierdoor weet jij straks op ieder moment waar je bent gebleven en wat het volgende onderdeel is die je wilt behandelen.

Ga jij bewust presenteren en weet je wat je doet en uitstraalt

Je weet hoe je overkomt als expert, hoe je te allen tijde je doelgroep centraal zet, wat je non-verbale communicatie vertelt en hoe je de tekst deelt. Deze punten heb je uitgebreid geleerd door middel van meerdere oefeningen die uit de E.C.H.T. Methode afkomstig zijn. Dankzij de oefeningen ga jij bewuster presenteren en worden er betere resultaten bereikt met je presentatie.

Laat zien wie jij echt bent..!

Wil jij op de meest efficiënte manier een video maken met voldoende structuur, persoonlijke voorbeelden, interactie en vooral een inhoud maken waarmee jij de kijkers tot de laatste seconde kunt blijven boeien? Dan gaat deze training je gegarandeerd verder helpen.

Ga leren om makkelijker te denken, waardoor je in korte tijd, kwaliteit video's kunt opnemen en delen met jouw doelgroep. 

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy